Akte Van Levering Leveringsakte

Testament voor 199 euro? Kruidvat gooit diensten notaris in de aanbieding

Een opvallende nieuwe aanbieder van testamenten en samenlevingscontracten: drogisterijketen Kruidvat. Sinds maandag kun je niet alleen luiers, douchegel of scheermesjes via de webshop van het Kruidvat bestellen, maar ook een wilsverklaring of samenlevingscontract à 199 euro. De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) kijkt met argusogen naar de nieuwe speler in de markt: ,,Als er maar zorgvuldig wordt gehandeld.’’

Je denkt niet meteen aan een drogisterijketen als je een samenlevingscontract of (levens)testament wil gaan regelen. Toch is de keten overtuigd op deze service manier klanten te trekken die eigenlijk minder snel of zelfs helemaal niet naar een notaris gaan om zoiets te regelen. ,,De drempel wordt hiermee lager en we maken het opstellen van dit soort belangrijke documenten dus meer toegankelijk voor een grotere groep mensen’’, aldus Kruidvat.

Hema begon al in 2013 met het aanbieden van notarisdiensten, toen in de vorm van samenlevingscontracten en (levens)testamenten. In notarisland was daar veel over te doen, waarvan het grootste bezwaar was of de wil van de partijen in het door de consument online opgestelde ‘Hema-testament’ voldoende was geborgd.

Het belang van lokale zichtbaarheid wordt groter
De diensten van notaris en eveneens de advocaat staan onder druk van dergelijke ontwikkelen. Anticiperen op deze ontwikkelingen kan door in te zetten op lokale vindbaarheid van kantoor en diensten.

Op internet vindbaar als expert in uw gemeente?
Legalista is in Nederland hét online platform voor consumenten en bedrijven om de beste juridisch adviseur in de regio te vinden. Of men nu op zoek is naar een advocaat, notaris, mediator of letselschadespecialist; de best beoordeelde adviseurs staan op Legalista.nl.

Interesse in deelname? Bel ons gerust op 071-3020003 (overdag van 09:00 tot 18:00) of lees hier wat Legalista voor uw kantoor kan betekenen

“Eindelijk zichtbaar op internet zonder al te veel moeite én op een manier die bij ons past.”

Bron: https://www.ad.nl/economie/testament-voor-199-euro-kruidvat-gooit-diensten-notaris-in-de-aanbieding~adecd704f/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *