Vacature verkoper 8-16 uur per week (m/v)

Ben jij een echte commerciële go-getter en heb je affiniteit met het juridische werkveld? Dan is deze rol voor jou! Ons snelgroeiend juridisch platform is op zoek naar sales agents die op provisiebasis advocaten, notarissen, accountants en mediators aansluiten op ons platform.

Na een gedegen opleiding in de praktijk door ons ga je zelfstandig aan de slag in de markt. Je draagt zorg voor de acquisitie door het benaderen onze prospects. Met jouw luisterend vermogen, mensgerichte instelling en overtuigingskracht ben je in staat om onze boodschap helder neer te zetten en het legalista product kantoor voor kantoor te verkopen.

Je beschikt over affiniteit met het juridische werkveld en bent in staat om de juiste ‘tone of voice’ te hanteren om connectie te maken met onze doelgroep.

Vanzelfsprekend ben je in staat om de deal ‘binnen te halen’. Daarnaast ben je administratief redelijk nauwkeurig en gebruik je ons account in HubSpot. Als je beschikt over een netwerk in de advocatuur of andere delen in het juridisch veld is dat een werkelijke pré! Je beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer. Je werktijden zijn flexibel en in overleg in te delen.

Meer weten over ons platform? Kijk op www.legalista.nl. Wil je sollicteren of jouw interesse laten weten? Doe dat dan meteen via info@legalista.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

9 − zes =