Legalista is in Nederland hét online platform voor consumenten en bedrijven om de beste juridisch adviseur in de regio te vinden. Of men nu op zoek is naar een advocaat, notaris, mediator of letselschadespecialist; de best beoordeelde adviseurs staan op Legalista.nl.

Wilt u als kantoor op uw specialisaties gevonden worden door bedrijven of consumenten in uw regio? Kies dan voor een Legalista online zichtbaarheidspakket. Dankzij Legalista komt uw kantoor regionaal en online beter in beeld.

Legalista is géén leadgenerator. U betaalt niet voor offertes, aanvragen of klanten via het platform.

Wij richten op regionaal niveau uw online propositie in. Dat betekent dat u niet alleen beter vindbaar bent, maar ook dat mensen uw logo blijven tegenkomen nadat ze u hebben gevonden op Legalista.

Een basisvermelding zonder zichtbaarheidspakket is kosteloos. Klik hier en meldt uw kantoor in enkele minuten aan 

Een betaald zichtbaarheidspakket zorg ervoor dat u snel én betaalbaar wordt gevonden. Volledig ontzorgd. En elke maand opnieuw. Wilt u weten hoe wij dat precies doen? Plan in dat geval hier een korte videoafspraak van 30 minuten in.

 

Hieronder de mogelijkheden en prijzen om uw zichtbaarheid in de zoekmachines in uw directe omgeving te vergroten:

Wil je meer weten over Legalista en publicaties in de pers? Lees dan hieronder verder:

Publicatiedatum: 1-2-2017 Bron: Advocatenblad/Advocatenorde.nl
Het Advocatenblad is het officiële orgaan van de Nederlandse Orde van Advocaten en verschijnt 8 keer per jaar. Sinds 1 januari 2016 wordt het uitgegeven door Boom juridisch. Voorheen werd het tijdschrift uitgeven door Elsevier Juridisch en Sdu Uitgevers. Het Advocatenblad wordt verspreid onder alle leden-advocaten.

advocaten blad publicatie 1-2-2017

Publicatiedatum: 3-2-2017 Bron:Mr. Online
Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en rechtenstudenten. Het magazine verschijnt in een oplage van 28.220 exemplaren

mr-online-persbericht_650


Publicatiedatum: 1-2-2017 Bron: Emerce.nl
Innovatieve marketingcases, nieuwe internetprojecten, e-commerce concepten, de belangrijkste ontwikkelingen, trends, interviews, cijfers, onderzoeken en benchmarks. Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing.

legalista op Emerce.nl