Mensenrechten Elementaire Deeltjes 56

Mensenrechten Elementaire Deeltjes 56 geschreven door Daan Bronkhorst en Eduard Nazarski. Informatie over de inhoud van het boekje over het hoe en waarom, de geschiedenis en de betekenis van mensenrechten dat is verschenen de reeks Elementaire Deeltjes.

Mensenrechten Elementaire Deeltjes 56 – Daan Bronkhorst en Eduard Nazarski

Op deze pagina is informatie te vinden over het juridische adviesboek over mensenrechten, Elementaire Deeltjes 56, geschreven door Daan Bronkhorst en Eduard Nazarski. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deel 56 in de reeks Elementaire Deeltjes over de universele rechten van de mens.

Mensenrechten Elementaire Deeltjes 56 Daan Bronkhorst en Eduard Nazarski

Mensenrechten

Elementaire Deeltjes 56

  • Schrijvers: Daan Bronkhorst, Eduard Nazarski
  • Soort boek: juridisch adviesboek
  • Uitgever: Amsterdam University Press
  • Reeks: Elementaire Deeltjes nummer 56
  • Verschenen: 2018
  • Omvang: 164 pagina’s
  • Uitgave: Paperback /Ebook

Flaptekst van het boek over mensenrechten

Mensenrechten zijn niet in steen gebeiteld. Ze zijn niet aangeboren en niet onvervreemdbaar. Mensenrechten zijn bedacht en telkens bijgeschaafd door juristen, politici en activisten. Dit Elementaire Deeltje gaat over het ontstaan en de betekenis van mensenrechten en de controverses die ermee gepaard gaan. De auteurs nodigen je ook uit een mening te vormen. Is discriminatie altijd fout? Troeft vrije meningsuiting alles af? Betekent menselijke waardigheid overal hetzelfde? Daan Bronkhorst en Eduard Nazarski werken bij Amnesty International Nederland.


Bijpassende Boeken en Informatie

Strafrecht Elementaire Deeltjes 59 Tineke Cleiren en Antoine HolTineke CleirenAntoine Hol – Strafrecht
Elementaire Deeltjes 59
Boek over het strafrecht
Uitgever: Amsterdam University Press
Waarom ligt de macht in het strafrecht bij de overheid en niet bij het slachtoffer? Waarom wordt niet iedereen die de wet overtreedt vervolgd?…lees verder > 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *