zandijk_letselschade.jpg
0.45 (2 reviews)

Zandijk Letselschade Advocaten zijn volledig ingericht op de behandeling van dossiers op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade.

Hierbij is gekozen om voor slachtoffers op te treden en niet namens verzekeraars. Tegenstrijdige belangen moeten worden geminimaliseerd of uitgesloten. In bijna alle dossiers die wij behandelen bestaan medische aspecten.

Heeft u een vraag voor ons? Zit u met een letsel vraag? Stel dan nu hier vrijblijvend een vraag. 

{"categories":["Letselschade specialist"],"city":""}
  • Annette den Hertog gewaardeerd 4 jaar geleden
  • laatst bewerkt 4 jaar geleden

Zeer slecht advocaten kantoor, wilde gaan afwikkelen zonder medische expertise. Zijn alleen uit op snel geld verdienen en laten je een contract tekenen omdat ze je niet vertrouwen en weigeren het dossier af te geven. Ze deugen voor geen meter

  • Je moet om een reactie te plaatsen

Ik had een behandeling lopen bij mevrouw van Beekhuizen. Mevrouw had mij op het begin veel dingen beloofd, daar kwam niets van dien. Ik heb vaak contact proberen te zoeken met mevrouw, maar mevrouw had het super druk en kon mij maanden lang niet contacteren. Er werd niet gereageerd op e-mails en of telefoontjes. Ik heb ook dingen zelf moeten uitzoeken dat haar taak was als advocaat al met al een laffe advocaat. Ik heb het dossier nu ook gestopt.

0.9Communicatie 0.50 Reactietermijn 0.50 Deskundigheid 1.50 Resultaat 1.50 Prijs 0.50
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 2 resultaten
zandijk_letselschade.jpg 8 jaar geleden
Toon 1 resultaat