_MG_5139.jpg

Tessa is hoofdzakelijk werkzaam in het huur- en vastgoedrecht als advocate of mediator. Ook staat zij cliënten bij met een arbeidsrechtelijk probleem. Duidelijke afspraken, korte lijnen en bovenal een maximale betrokkenheid zijn de basis van haar manier van werken. Als advocate gaat Tessa eerst voor een oplossing en als dat echt nodig is voor een procedure. Als mediator wil zij partijen weer laten communiceren en daarmee het verschil maken.

{"categories":["Advocaat","Mediator","Vastgoedrecht"],"city":""}

mijn ervaring met dit kantoor is goed te noemen, al was dit voor mij ook de eerste keer dat ik (gedwongen) gebruik moest maken van een advocaat.

vooral het inlevingsvermogen en begrip van alle impact die zo’n procedure heeft mocht ook bespreekbaar zijn, en zij stemden daar hun acties ook op af. hielden rekening met mijn omstandigheden; maar er was gelukkig ook ruimte om te lachen en informeel te zijn. dat is veel waard. transparante procedure, doen wat beloofd wordt, doen niet meer dan noodzakelijk ook met het oog op de kosten. bespreken steeds vooraf wat voor stappen ze gaan zetten, wat het betrouwbaar maakt. kortom; hoe erg het ook was, om van een advocaat gebruik te moeten maken; mijn probleem is keurig opgelost.

3.6Communicatie 4.00 Reactietermijn 3.50 Deskundigheid 3.50 Resultaat 4.00 Prijs 3.00
1 van de 1 mensen vonden de volgende review nuttig
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Mijn ervaringen zijn zeer goed en samen te vatten als;

  • vakkundig
  • eerlijk
  • zeer prettige manier van contact ook met haar medewerkers op het kantoor (open en eerlijk)
  • duidelijke uitleg over de zaken en goede opvolging. Korte reactietermijnen
  • vasthoudend en resultaatgericht.
  • kortom Tessa probeert er alles aan om het gezamenlijke doel te bereiken.

Ik kan het kantoor van Eerdenburg De Mos advocatuur & Mediation bij iedereen aanbevelen.

opmerking; het resultaat vind ik lastig te becijferen. ik heb dit cijfer gegeven op basis van resultaat gerichtheid.

 

4.9Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 4.50
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Vanaf het eerste moment zijn de contacten op een zeer vriendelijke toon verlopen en zakelijk betrouwbaar en adequaat gebleken. Dat geldt zowel voor het contact met Tessa de Mos als met haar partner en medewerkers. Tijdigheid werd goed in de gaten gehouden en afspraken zijn telkens nagekomen. Wij hebben vanaf het eerste moment het gevoel gehad dat wij met ons probleem in goede handen waren en dat we vertrouwen konden hebben in een goede afloop. Wij hadden weinig tijd om een en ander opgelost te krijgen en ondanks vakantieperiode was er ruimte voor een persoonlijk onderhoud, tijd voor heldere uitleg en zijn alle gemaakte afspraken binnen de afgesproken tijd afgerond en voor het afgesproken, zeer reële, bedrag. Ons probleem is dus op een hele vriendelijke en deskundige manier opgelost binnen de gestelde tijd voor de afgesproken (hele redelijke) prijs.  Wij zijn supertevreden en durven Tessa de Mos en haar kantoor aan iedereen aan te bevelen. Wij zullen zelf met een nieuw juridisch vraagstuk graag weer gebruik maken van de diensten van dit kantoor/Tessa de Mos.

 

4.5Communicatie 4.50 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 4.50 Resultaat 4.50 Prijs 4.50
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Tessa de Mos is een deskundige huurrecht advocaat. Zij is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik zou haar zeer aanbevelen, daar goede advocaten op dit gebied zeldzaam zijn.

4.4Communicatie 4.50 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 5.00 Resultaat 4.00 Prijs 4.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 4 resultaten
_MG_5139.jpg 6 jaar geleden
Toon 1 resultaat