Lijsterstraat 24, Nuth, Nederland

Gespecialiseerd in (letsel) schade verhalen binnen het strafrecht, bedrijfs- en verkeersongevallen.

Geld wat het slachtoffer toe komt blijft in 9 van de 10 gevallen aan de strijkstok van de verzekeraars, bemiddelaars en no cure no pay bureau’s hangen. Ja, ook úw rechtsbijstandverzekering die úw belangen moet behartigen verdient goud geld aan een snelle afhandeling; geld wat in úw beurs thuis hoort en niet in hún beurs! Door de snelheid die ze hanteren maken ze veel onnodige fouten waardoor er veel geld op de plank blijft liggen wat eigenlijk u ten goede zou moeten komen. Of wat denkt u van een vrij recente gebeurtenis,  een advocaat die zijn honorarium in een letselschadezaak gewoon van de verzekering tegenpartij betaald kreeg om vervolgens bij het slachtoffer dat zelfde honorarium nóg een keer in rekening te brengen!?

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval in welke vorm dan ook of bent u betrokken geraakt bij een strafbaar feit waardoor u (letsel)schade heeft opgelopen, aarzel niet en neem meteen contact op.  En schroom niet om contact op te nemen voor een gratis Second Opinion! Het gaat hier immers om úw toekomst en niet die van de verzekeraars.

 

{"categories":["Letselschade specialist"],"city":""}

Ik kwam thuis te zitten met een burn-out. Dit werd mij door mijn werkgever niet in dank afgenomen. Hij gooide het op een verstoorde arbeidsrelatie. Aangezien ik zelf vanwege mijn burn-out niet helder na kon denken en iemand mijn belangen behartigen moest, heeft mw. Scheenen deze taak op zich genomen. Ik had goede verhalen over haar gehoord en ik kende haar persoonlijk ook een beetje. Ze kwam op mij over als een zeer prettig en oprecht persoon. Daarom koos ik ervoor om haar hulp in te roepen.

Mijn werkgever gaf na een paar maanden aan niet meer met mij verder te willen en pakte alles aan om mij de zwarte piet toe te schuiven. Mw. Scheenen heeft op een gegeven moment alle vorm van communicatie mbt tot mijn werk over genomen om mij te ontlasten. Ze zag dat al die stress mijn gezondheid niet ten goede kwam en heeft alles, in goed overleg met mij, af kunnen handelen. Ik ben heel erg tevreden over de uitkomst. Ik ben dan helaas wel mijn baan kwijtgeraakt, maar ik ben niet met een kluitje in het riet gestuurd dankzij mw. Scheenen. Als ik haar niet had gehad, dan had het er heel anders uitgezien. Ik begin langzaamaan weer op te knappen en ook daar heeft zij ook aan bijgedragen. Ik heb heel fijne gesprekken met haar gehad waarin ze me ook enkele handvaten aanreikte om uit mijn burn-out te komen.

Ze is een heel pittige tante die echt niet tegen onrecht kan en alles uit de kast haalt om voor haar cliënt het onderste uit de kan te halen. Ze bijt zich vast en laat zich niet de kaas van het brood eten. Ik ben heel blij dat ik voor haar gekozen heb en raad haar dan ook iedereen aan. Ze is een kanjer in haar vak maar ook een geweldig warm mens met een hart van goud!

4.8Communicatie 5.00 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 4.50
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Mw Scheenen is een daadkrachtige, pittige dame, die het hart op de juiste plek heeft.Ze is een gevoelsmens en heeft empathie voor de medemens. Ze weet exact wat haar doel is en bijt zich als een “pitboel” daarin vast. Dit gegeven maakt dat ze voor haar cliënten op een menswaardige manier klaar staat, niet alleen in woorden maar ook in haar daden. Ze verdedigt de rechten en belangen van haar cliënten en niet die van de overheid. Ze is eerlijk en oprecht! Vertelt ook duidelijk als het geen kans van slagen heeft.

Vriendelijke groet,

M. Wolffs

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

ik ben vanwege een arbeidsconflict van myn houdige werkgever by ramona terecht gekomen.

ik vind dat ramona het goed aangepakt heeft.

 

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Ik ben mark, ben 32 jaar, heb een dochtertje van 7  jaar. Na een scheiding ben ik in financiële problemen terecht gekomen, in het begin dacht ik aahhh appeltje eitje om het te klaren. Maar na enige tijd verloor ik mijn baan en toen begon de ellende, geen werk en een uitkering waar je maar net van rond kon komen en toch de schulden moest betalen. En binnen zeer korte periode was het van 0 euro tot 23.000 euro opgelopen in die periode ben ik terecht gekomen bij een bewindvoerder wat niet deugde, maar gelukkig had mevr scheenen achter de hand om het mee in de gaten te houden. Dus daarna korte metten gemaakt met de bewindvoerder waar ik verder ben gegaan met mevr. Scheenen, en ik moet zeggen ze is zeer deskundig en motiverend in haar vak maar ook af en toe had ik zoiets van ik doe het wel zelf nadat ze af en toe streng moest zijn om toch de stap te zetten om door te gaan. En nu moet ik eerlijk bekennen na een tijd van stress en ergernissen kan ik nu eindelijk zeggen het einde is in zicht, dankzij de goede hulp en steun en toeverlaat omdat ik het vertrouwen in mevr. Scheenen heb gekregen. Dus met blijdschap kan ik zeggen ik ben trots op mezelf omdat ik de hulp van  Scheenen Maatschappelijke en Juridische Ondersteuningheb geaccepteerd heb, dus mijn zege en zeer veel respect dat mevr. Scheenen M.J.O dit werk nog lang en zeer deskundig mag voort zetten

 

Met Vriendelijke Groet

Mark Meuwissen

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Deze dame verstaat haar vak omdat ze jarenlang – deels als vrijwilliger – voor Slachtofferhulp Nederland heeft gewerkt. Veel knowhow op het gebied van schuldsanering, sociaal verzekeringsrecht, arbeidsrecht en letselschade/schadevergoeding opgedaan. Zeer tevreden met haar begeleiding !

4.5Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 3.50 Resultaat 4.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 5 resultaten