4.90 (1 review)
Benoordenhoutseweg 21, Den Haag, Nederland
23 Benoordenhoutseweg Den Haag Zuid-Holland 2596 BA NL

Royal Translations Den Haag juridische vertaling adres en informatie. Het vertaalbureau Royal Translations vertaalt juridisch en andere officiële teksten van en naar het Nederlands vanuit ruim vijftig verschillende talen waaronder alle wereldtalen. Royal Translations is gevestigd in Den Haag en werkt voor klanten uit geheel Nederland en de rest van de wereld waarmee door Nederlandstalige bedrijven, instellingen en organisaties zaken worden gedaan of officiële afspraken moeten worden vastgelegd. Het kantoor is geopend en bereikbaar op werkdagen, maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur

Royal Translations Juridische VertalingenRoyal Translations contact informatie

Diensten van Royal translations

Je kunt bij het vertaalbureau terecht voor schriftelijke, beëdigde vertalingen van al uw documenten, legalisatie van uw documenten bij rechtbank, ministerie van Buitenlandse Zaken en/of ambassades en het notarieel opstellen, vertalen en legaliseren van notariële machtigingen. Bovendien kun je bij het vertaalbureau terecht voor begeleiding bij visumaanvragen voor kort verblijf in Nederland, IND-aanvragen verblijf bij EU-partner, verblijf bij EU-kind, aanvraag MVV voor buitenlandse partner en juridische hulp en advies bij bezwaren, klachten en verweer. Bij Royal Translations kun je terecht voor juridisch en notarieel vertaalwerk in ruim vijftig verschillende talen.


Bijpassende informatie en tips

{"categories":["Advocaat","Notaris"],"city":"Den Haag"}

Ik had in het verleden een andere vertaalbureau gevraagd om een vertaling uit te voeren, ik kreeg een slordige vertaling terug eenvoudig aan elkaar gekoppeld en best duur.

Bij Royal translations kwam ik dus met een slecht voorgevoel door de vorige vertaalbureau, eenmaal bij kantoor aangekomen zag ik een voorbeeld vertalingen liggen, heel netjes en goed beschermd in elkaar gezet.

Complimenten voor Royal translations, zeker een aanrader wat mij betreft!

groeten

4.9Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 4.50 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 1 resultaat