[]

In Augustus 2016 ben ik buiten mijn schuld aangereden op de fiets met als gevolg een zeer gecompliceerde beenwond. De verzekering van de tegenpartij (Delta Lloyd) erkend ereeds daags na het ongeval schuld. De materiële  schade aan de fiets en kleding heb ik rechtstreeks gedeclareerd bij Delta Lloyd. Binnen enkele dagen had ik dit bedrag netjes op mijn rekening staan. Door slachtofferhulp en door mijn tussenpersoon werd mij geadviseerd de zaak verder in handen te leggen van mijn rechtsbijstandverzekering; te weten SRK. Het eerste gesprek liep vlot en ik dacht hiermee mijn zaak in goede handen gelegd te hebben. Wat had ik het mis; toen werd het stil. Na 4 maanden heb ik enkele malen getracht contact te zoeken met mijn belangenbehartiger; zonder resultaat. Uiteindelijk Delta Lloyd gebeld met de vraag of zij nog iets vernomen hadden; een negatief antwoord. Sterker nog, zij hadden wel al enkele malen contact gezocht met SRK om na te gaan hoe het met mij gesteld was. Na enig aandringen kreeg ik dan toch de juiste persoon te spreken; het was al januari. Tot mijn verbazing kon ik vrijwel alle informatie die ik al verstrekt had, wederom verstrekken. En toen werd het weer stil. Enkele maanden later wederom zelf contact gezocht. Er werd mij beloofd zo snel mogelijk met een voorstel te komen. Wat schetst mijn verbazing, dit voorstel met daarin de overige schadeposten en het smartengeld was nog lager dan Delta Lloyd mij bood bij rechtstreekse afhandeling. Uiteindelijk op advies van vrienden op zoek gegaan naar een letselschadeadvocaat. Hierbij uitgekomen bij dhr. Reinaerts; ofwel gewoon Marcel. Na het eerste gesprek had ik ook nu weer het gevoel dat mijn zaak in goede handen had gelegd. maar ja… Echter was me na enkele weken al duidelijk dat ik mij geen zorgen meer hoefde te maken. Marcel hield mij van elke vorm van communicatie die hij had met SRK en later Delta Lloyd, op de hoogte. Na enkele maanden kreeg ik een eerste voorschot aangeboden. Uiteindelijk is in januari van dit jaar (2018) de zaak geschikt. In dat gehele traject wat ik met Marcel heb doorlopen heb ik mij daadwerkelijk cliënt gevoeld i.p.v. een nummer. Hij antwoord altijd binnen 1 dag op mijn vele vragen en ik heb echt het gevoel dat hij er alles aan heeft gedaan om te zorgen dat ik een vorm van genoegdoening kreeg. En om die genoegdoening in cijfers uit te drukken; de uiteindelijke schadevergoeding was zo’n 10 maal hoger dan het voorstel dat door SRK aan de tegenpartij overhandigd had geworden. Met andere woorden: overkomt je iets waarbij je buiten je schuld om letsel hebt opgelopen en heb je dit zwart op wit; twijfel niet om de rechtsbijstand links te laten liggen en op zoek te gaan naar een échte letselschadeadvocaat. En daarbij kan ik dhr. Reinaerts met klem aanbevelen.

P.s.: ik heb een 10 als cijfer gegeven bij de prijs, maar eerlijk gezegd: ik heb geen idee; het koste mij niets….

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
1 van de 1 mensen vonden de volgende review nuttig
  • Je moet om een reactie te plaatsen

ik hoorde veel positieve reacties over Reinearts. Ik heb ook een paar keer met hem gebeld over mijn situatie en of hij daar wat mee kon. Het kwam erg oprecht over en klonk alsof er ook hard aan zou worden gewerkt. Mijn besluit stond vast, Ik koos voor Reinearts. Reinearts luisterde goed naar mijn verhaal, en wat hij beloofde kwam hij ook na. Ik werd overal bij betrokken. Ook als er wat moest gebeuren werd er verteld in welke stappen. Zelfs wanneer ik niets wist op te vragen of juist wel zorgde Marcel en zijn adviesspecialist ervoor dat het werd opgevraagd.Zijn reactiesnelheid was buitengewoon snel. Ik verstuurde een mail en vaak nog dezelfde dag werd er een terug verstuurd. Hoewel mijn zaak niet heel makkelijk was en er vele dingen mee speelde, wist Marcel er toch het beste weten uit te halen. Ik ben erg blij met het eindresultaat en met de keuze die ik anderhalf jaar geleden wist te maken. Marcel Reinearts Bedankt !!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Hierbij wil ik mijn uiterst positieve ervaring met jullie delen die ik met dhr Reinaerts heb ervaren.

17 januari jl heb ik een auto ongeval gehad waarbij mijn twee dochters ook in de auto zaten. Het dossier werd automatisch in behandeling genomen door een andere letselschade jurist.

Over de afhandeling waren wij zeer ontevreden en dhr Reinaerts heeft dit dossier recentelijk overgenomen en is gelijk overgegaan tot actie.

Deze actie heeft geleid tot een slotbetaling waarbij een mooi bedrag voor onze dochter ter beschikking werd gesteld.

Wij kunnen niets anders zeggen dan dat dhr. zeer deskundig, resultaatgericht en professioneel te werk gaat.

Dhr gaat letterlijk voor je door het vuur.

Wij willen dan ook onze tevredenheid uiten en dhr Reinaerts bij iedereen die hulp nodig heeft bij opgelopen letselschade aanbevelen.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Een 1 woord SUPERRR!!!

Dhr. Reinaerts is duidelijk, deskundig, resultaatgericht, zorgvuldig en heeft een goed inlevingsvermogen.

We hebben een goed contact gehad en we hebben een goed vertrouwen in hem.

Wij zijn heel tevreden klanten en kunnen  Dhr. Reinaerts Letselschade met een

zeer goed gevoel aanbevelen.

Marcel hartelijk bedankt!

 

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

in 1 woord, TOP! Ik heb dit totaal niet verwacht!

Meneer Reinaerts heeft op 14-09-2017 mijn dossier overgenomen omdat mijn vorige belangenbehartiger ”Flyct” er meer dan 6 maanden over deed.

Flyct heeft mij een minimale voorschot gegeven van 500 euro waar ik zeer ontevreden over was. Waarbij communicatie bijna onmogelijk was. .

Vandaag heb ik binnen 1 week door meneer Reinaerts een voorschot van 1.500 van de tegenpartij ontvangen. (Dit heeft Flyct niet kunnen doen)

Echt perfect en super snel! Ik raad echt iedereen hier aan om hun dossier aan meneer Reinaerts over te laten dragen want resultaat is direct zichtbaar!

 

 

 

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen
—Professionaliteit, super Snelheid, zorgvuldigheid en inlevingsvermogen—
Zo, omschrijf ik de heer Reinaerts.
Ik wil hier mijn verhaal delen en probeer de mensen overtuigen dat, als ze een zaal over letselschade ooit zouden hebben, zonder twijfelen terecht naar de heer Reinaerts gaan.
Ik heb 8 maanden geleden een auto-ongeluk gehad, en een eerste instantie heb ik de behandeling van mijn letselschade aan Van der Toorn Personenschade te vertrouwen; maar na twee maanden heeft Marcel Reinaerts de behandeling van mijn letselschade overgenomen, omdat ik ontevreden was over de afhandeling van mijn dossier, zonder resultaten, een hogere voorschot honorarium voor hun zelf, terwijl voor mij als klant een schamele vergoeding aan de lage kant.
Ik heb via een kennis bij Marcel terecht gekomen en na een telefonisch gesprek, heeft hij met mijn dossier meteen begonnen, en gelijk ook me overtuigen dat hij deze zaak tot een goed einde zou kunnen brengen. Hij geeft snel antwoord bij mijn vragen, Mijn zaak ligt met alle mijn vertrouwd in zijn handen. Jammer, dat ik maanden verloren heb door het eerdere slechte werk.
De resultaten tot nu toe zijn uitstekend. Zijn professionaliteit, zorgvuldigheid, snelheid en Inlevingsvermogen, maken van de heer Reinaerts een van de beste advocaat in personenschade in Nederland.
Ik ben een zeer tevreden klant en wil nogmaals zeggen aan iedereen die met een zaak van letselschade ooit zouden hebben, terecht contact met de heer Reinaerts mogen/moeten nemen.
5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

In een woord: TOP! ..

Marcel werkt grondig en supersnel.

Ik kreeg altijd snel antwoord bij vragen en om ingelicht te worden over de voortgang in mijn zaak hoefde ik nooit te vragen want dan stond het al in de mail of kreeg ik een telefoontje.

Contact liep soepel en ik kon helemaal vertrouwen op zijn expertise.

Het enige waar ik spijt van heb..is dat ik niet eerder naar hem ben gegaan…was wat later in mijn traject. Ik kan iedereen aanraden om gelijk aan de bel te trekken want er zijn altijd wel wat zaken waar je zelf niet aan denkt.

Dankzij marcel iig een afwikkeling van mijn zaak waarbij ik vertrouwd alles uit handen kon geven.

Marcel..bedankt

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
2 van de 2 mensen vonden de volgende review nuttig
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Geen woorden maar daden!

Met deze 4 woorden kan ik dhr. Reinaerts het beste omschrijven. Deze man springt letterlijk en figuurlijk voor je op de barricade en haalt het onderste uit de kan, niet voor hemzelf maar voor JOU!  Dat wat een ander niet lukt krijgt hij voor elkaar.

Ik ben uiterst dankbaar voor alle hulp die ik van hem heb mogen ontvangen.

4.9Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 4.50
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Hierbij wil ik mijn uitermate positieve ervaring kenbaar maken voor de behandeling van de letselschade van mijn dochter welke door Marcel Reinaerts is overgenomen van ARAG omdat ik niet tevreden was over de afhandeling door de ARAG na vertrek van de behandelende advocaat en overdracht aan een collega bij hun. Ik ben via een goede kennis bij Marcel terecht gekomen en hij heeft het dossier gelijk helemaal doorgespit en hij heeft mij gelijk ervan kunnen overtuigen dat hij deze zaak tot een goed einde zou kunnen brengen. Het resultaat mag er zijn; er is een veel betere regeling getroffen als waarvoor de ARAG zou willen gaan, Marcel heeft ook gedurende de hele afhandeling “dicht op de bal” gezeten en consequent de vaart er in gehouden. Al met al ben ik een zeer tevreden klant, en kan Reinaerts Letselschade met een goed gevoel aanbevelen.

 

 

 

4.6Communicatie 4.50 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 5.00 Resultaat 4.50 Prijs 4.50
1 van de 1 mensen vonden de volgende review nuttig
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Goed inlevingsvermogen en gelegenheid voor persoonlijk contact. Bij blijvend letsel speelt emotie na een ongeluk een belangrijke rol, deze worden snel en deskundig omgezet naar resultaat gerichte afhandeling tussen veroorzaker en slachtoffer. Bij prijs heb ik een hoge beoordeling gedaan omdat in mijn geval het grootste gedeelte verhaald wordt op de veroorzaker.

4.5Communicatie 4.50 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 4.50 Resultaat 4.50 Prijs 4.50
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 1 - 10 of 11 resultaten
Reinaerts-Letselschade.png 11 maanden geleden
Toon 1 resultaat