{"categories":["Letselschade specialist"],"city":""}

De ARAG Rechtsbijstandverzekering waar we maandelijks aan betalen en welke men door schade aangericht door andere moet inschakelen is al triest zeker als ook de tegenpartij niets meer van zich laten horen terwijl ze al je gegevens hebben na advies van de ARAG nemen we een medisch adviesbureau aan de hand welk de schade en afhandeling voor beide partijen behartigt en als na 10 mnd Dhr Donkers van Crawford komt en een dame van de ARAG deze dame werd Dominant wijze de mond gesnoerd dit had als resultaat dat de ARAG weinig tijd in onze zaak.

We hebben toen de Hr MR Reinaerts Letselschade advocaat in de arm genomen deze heeft ondanks het kleine budget welk er overbleef toch onze zaak tot een redelijk goed einde gebracht na 2 jaar na datum ongeval.

Jammer genoeg was de Medisch adviseur welke MR Reinaerts had ingeschakeld Mevr Krul niet zo medisch onderbouwd als ze zich presenteerde. Helaas gaf zij jammer genoeg MR Reinaerts niet voldoende medische informatie om onze zaak sterker en beter te onderbouwen. We bedanken de Hr MR Reinaerts dan ook voor de inzet en het behaalde resultaat!!! Jammer genoeg wordt het uurtarief welke de letselschade advocaten verdienen niet na hun inzet vergoed want de ARAG krijgt als eerste hun werk betaald en de letselschade advocaat hun rotzooi of ontstane situatie mogen oplossen.

MR Reinaerts Letselschade advocaat is zeker een aanrader!!!

3.7Communicatie 3.50 Reactietermijn 4.00 Deskundigheid 4.50 Resultaat 3.00 Prijs 3.50
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Zeer prettige man met deskundigheid en verstand van zaken. Goede gedegen mail-wisseling, ik werd van alles op de hoogte gehouden.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Dhr Reinaerts heeft zich onderscheiden door uitstekende communicatie, betrouwbaarheid en duidelijkheid. Zijn professionaliteit gaf me het vertrouwen dat mijn zaak in goede handen was. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar juridische bijstand bij letselschade.

4.9Communicatie 4.50 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

13 jaar geleden kreeg ik een ongeval, met ernstige en langlopende gevolgschade. Een gevolg van onzorgvuldig handelen van de tegenpartij, die haar aansprakelijkheid niet betwistte. Maar die ook niet meewerkte als het om de schadevergoeding ging.

Gedurende meer dan 10 jaar werden mijn belangen “behartigd” door een belangenbehartiger – advocaat, dhr Ralph Ummelen. De hele procedure bleef maar aanslepen. Ondertussen onderging ik meerdere operaties, had ik constant verzorging nodig, bleken mijn wonden niet te helen. Het was een hele lijdensweg. Ik kan niet ontkennen dat ik ook erg ontgoocheld ben over de ervaringen met de verzekering van de tegenpartij, Allianz Benelux en met hun personenschaderegelaar, dhr Drok van Andriessen Expertise. De hele procedure werd hierdoor nog een bijkomende lijdensweg, bovenop alle fysieke problemen die ik nog altijd had en heb door het ongeval.

Tot ik terecht kwam bij Marcel Reinaerts van Reinaerts Letselschade. Hij stelde vanaf het begin dat hij de hele procedure binnen het jaar het geheel wilde afgerond hebben, zodat ik de draad van mijn leven terug kon opnemen. En hij heeft woord gehouden. In minder dan een jaar tijd werd het geheel geregeld. Marcel Reinaerts speelde heel kort op de bal en had een ongelooflijk goede voortgangscontrole. Hij benoemde duidelijk wat het eindresultaat moest zijn en gaf hiervoor ook zijn argumenten. Hij schakelde deskundige ondersteuning in om de morele en materiële schade goed te onderbouwen. Hij besprak de mogelijke opties en de gevolgen elke keer met mij, en liet mij de keuze om te beslissen.

Naast zijn zeer gedreven en accurate aanpak, is Marcel Reinaerts bovendien een man die erg betrokken is op zijn zaken en die een hart heeft voor zijn klanten. Marcel Reinaerts is een paar keer thuis geweest om zich te vergewissen van de situatie en een goede inschatting te kunnen maken. Steeds met het nodige respect voor mij als klant / patiënt. En steeds met een heldere, open en eerlijke communicatie.

Ik kan Reinaerts Letselschade zeker aanbevelen!

N. Berben

4.5Communicatie 5.00 Reactietermijn 4.00 Deskundigheid 4.50 Resultaat 5.00 Prijs 4.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Na een teleurstellende ervaring met de personenschaderegelaar namens ASR die een veel te laag bedrag aan schadevergoeding aanbood kwam ik via een kennis bij Dhr. Reinaerts terecht. Marcel dook meteen als een tijger op de zaak en toonde een aantal gemaakte fouten aan.

Marcel reageert zeer snel, zowel op mijn vragen als naar de andere partijen. Zijn communicatie is erg direct en hij is niet bang om jou als cliënt te wijzen waarop je zou kunnen verbeteren.

Al met al ben ik zeer tevreden met het resultaat en verwacht zeker niet hetzelfde resultaat te hebben behaald via DAS.

Overigens ben ik ook zeer tevreden over de opvolger van de personenschaderegelaar van ASR,  Naomi Jansen van OAK Advocaten. Zij toonde tijdens het huisbezoek immers hart voor de zaak,was vriendelijk en gunde mij een hoger slotbedrag na beraad met Marcel.

Al met al tevreden!

4.8Communicatie 4.50 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 4.50
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Dhr. Reinaerts is een professional in zijn werk!

Door een aanrijding, heb ik letsel opgelopen en financiële schade. Tijdens het proces overgestapt naar Reinaerts Letselschade, doordat de vorige belangenbehartiger een trage en afwachtende houding had. De vorige belangenbehartiger kostte veel tijd en energie zonder resultaat. Bij Reinaerts Letselschade, snelle duidelijke communicatie met ook daadwerkelijk resultaat! Door het opgelopen letsel wilde ik niet te lang in het ”gevecht” met de verzekering zitten, hierdoor koos ik om de schade snel af te ronden en pragmatisch afwikkelen. Dhr. Reinaerts erg goed in het opstellen van de geleden schade en deze ook daadwerkelijk claimen. Door zijn jarenlange ervaring weet hij hoe zaken uitpakken en kan hij hier vooraf op inspelen met als gevolg een positief resultaat voor de client. Hij leest ook erg goed de correspondentie met de verzekering, waardoor er in mijn case ongeveer €7500 positief verschil zat in de afkoop.

Laat je niet beïnvloeden door belangenbehartigers of een verzekeringsmaatschappijen die een tijdrovende route uitstippelen zonder resultaat voor de client (wat in hun voordeel is). Ik kan Reinaerts Letselschade van harte aanbevelen om snel & positief de letselschade te verhalen!

Nogmaals dank voor alles.

Met vriendelijke groet,

Kerkmans

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Dymphy Könings gewaardeerd 2 jaar geleden
 • laatst bewerkt 2 jaar geleden

Eigen polis met SVI-dekking heeft mij fors benadeeld / gelukkig wees mr Reinaerts mij op de betalingsverplichting van Achmea
Gedacht in goede handen te zijn bij mijn autoverzekeraar, maar van de een op de andere dag leek het er verdacht veel op dat men van mijn dossier af wilde en werd onder meer de huishoudelijke ondersteuning per direct stopgezet… dit terwijl ik wel nog klachten had (en nog steeds heb) als gevolg van een aanrijding in juli 2020.

Op aanraden van een eerdere cliënt (* met een zeer goede ervaring) ben ik bij Reinaerts Letselschade terechtgekomen . Tijdens dit eerste gesprek vertelde Reinaerts dat mijn verzekeraar alles via de SVI-dekking wilde afhandelen in plaats van afwikkeling op de WAM-polis van de tegenpartij. Zéér vreemd, aangezien de tegenpartij reeds de aansprakelijkheid had aanvaard en dus afwikkeling op de WAM-polis van de tegenpartij gebruikelijk zou zijn!

Tijdens het huisbezoek van de buitendienst van de verzekeraar werd snel duidelijk dat men mijn dossier wilde sluiten. Reinaerts was bij dit huisbezoek aanwezig en heeft de buitendienst onder meer duidelijk gemaakt waar de verzekeraar forse steken heeft laten vallen en dat er vanuit onze zijde ook nog een medisch advies zou volgen.

Na het medisch advies dat door Reinaerts is aangevraagd bij zijn vaste medisch adviseur, mocht ik weken later van de verzekeraar via de buitendienst eindelijk een slotbepaling ontvangen. In mijn optiek heeft Reinaerts het dossier gered en een boven verwachting goed resultaat bereikt. Hoewel de klachten hiermee niet zijn verdwenen, is de stress rondom het contact met de verzekeraar wel tot een einde gekomen.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Na een aanrijding in het buitenland kreeg ik vervelende en pijnlijke nekklachten. Door een connectie ben ik bij de heer Reinaerts terecht gekomen. De heer Reinaerts had een goed luisterend oor en pakte mijn dossier gelijk op. Marcel Reinaerts is een deskundige persoon en hierdoor heb ik geconcludeerd dat meneer jarenlange ervaring heeft in de letselschadebranche. Hij heeft alleen maar uitstekende resultaten geleverd. Top werk Marcel!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Frans van Drongelen gewaardeerd 3 jaar geleden
 • laatst bewerkt 3 jaar geleden

“Al met al ben ik zeer tevreden over de inzet van de heer Reinaerts en zal hem dan ook zeker aanbevelen!”

Na een frontale aanrijding met rug nekklachten tot gevolg, kwam ik via mijn overburen terecht bij letselschade specialist Marcel Reinaerts.
Zij hadden zeer goede ervaringen gehad bij deze specialist en hem mij aangeraden.
Het contact met de heer Reinaerts verliep zeer vlotjes en op elke mail of telefoontje werd direct gereageerd.
De heer Reinaerts zette, nadat ik alle stukken had doorgestuurd, meteen druk op de zaak en liet er geen gras over groeien.
De communicatie met mevrouw van Leeuwen van Ditzo (verzekering) verliep echter niet naar wens, zij reageerde niet of nauwelijks of veel te laat, waardoor er onnodig irritatie en vertraging werd opgelopen.
Nadat er eindelijk een afspraak gemaakt werd met een expertisebureau ging het uiteindelijk de goede kant op.
De heer Zegers van expertisebureau Raasveld deed zijn werk prima en zorgde daarmee voor een vlotte afhandeling en binnen 2 dagen lag zijn rapport bij Ditzo.
Jammer dat mevrouw van Leeuwen daarna weer 2 weken op zich liet wachten voor er een reactie kwam en de heer Reinaerts weer aan de bel moest trekken.
Al met al ben ik zeer tevreden over de inzet van de heer Reinaerts en zal hem dan ook zeker aanbevelen!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

“Ga voor een tweede mening en pak je naar mijn mening dhr Reinaerts hij is echt goed.”

Ik heb in 2018 een bedrijfsongeval gehad heb dit bij de FNV Bond neergelegd. Dit was mijn grootste fout was bijna 3 jaar bezig met mevr blassig van fnv

in het begin was alles koek en ei totdat het moeilijk begon te worden je kreeg geen of weken later pas een bericht terug en dan ook nog niet wat je vroeg tevens heb ik meermaals de zelfde stukken moeten sturen

de info die ik kreeg was gewoon belabberd ik heb door hun fouten heel veel geld laten liggen omdat ik niet goed geinformeert  werd wat ik moest doen en wat ik op papier moest hebben ook werden afspraken die de tegen partij vroeg gewoon afgewezen en mij hiervan niet in kennis gesteld  ik kreeg een brief van fnv voor het afsluiten van de zaak met een schikkings voorstel van de bond uit zonder dat ik daar om vroeg en dat ik nog niet eens 1 keer met de verzekering aan tafel heb gezeten

ik heb dit voorstel met mijn advocaad mevr mohr besproken en die gaf mij het advies ga naar dhr reinarts

nou ik heb dit gedaan en voor mij ging een andere wereld open er kwam een voorschot er kwam bezoek van de verzekering als ik een mail stuurde kreeg ik dezelfde dag of de dag erna antwoordt  dus ga voor een tweede mening en pak je naar mijn mening dhr reinarts hij is echt goed

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Dhr Reinaerts is een specialist in zijn vak. Hij werkt snel en doet zijn werk uitstekend. Verder is zijn communicatie naar cliënten goed en zijn reactiesnelheid is fantastisch. Hij gaat echt voor je door het vuur!

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Petra De Gijsel gewaardeerd 3 jaar geleden
 • laatst bewerkt 3 jaar geleden

Op 12 juni 2019 overkwam mij een noodlottig ongeval. Een hondenbeet met ernstig letsel.  Ik liet me bijstaan door Van der Toorn Personenschade (M. Oostdam). Vele jaren met de gezondheid gesukkeld . Via Van der Toorn kwam geen schot in de zaak. Bij ASR (mw. M. Marijt) verliep alles stroef. Uiteindelijk was ik het spuugzat in het najaar van 2020 en ben ik dichter bij huis overgestapt naar Reinaerts Letselschade in Kerkrade. Marcel heeft mijn dossier in rap tempo bestudeerd en alles in het werk gesteld om de schadeposten te inventariseren. Het is hem gelukt om in goede samenspraak met Michel Drok (schaderegelaar van Andriessen) mijn letselschade voor een keurig bedrag te regelen in april 2021.

Deze man gaat voor je door het vuur en doet zijn werk met zijn hart zoals het hoort te gaan. Mocht ik dit kantoor in de toekomst nodig hebben zal ik zeker bij hem aankloppen voor advies.

Mvg P de Gijsel

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
1 van de 1 mensen vonden de volgende review nuttig
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Winny Doveren - Soegito gewaardeerd 4 jaar geleden
 • laatst bewerkt 11 maanden geleden

“Ik ben dan ook geswitcht en gelukkig terecht gekomen bij dhr Reinaerts, die mijn dossier in rap tempo op de rails heeft gezet.”

Geachte heer / mevrouw,

Ik wil graag een review plaatsen over mijn ongeluk en de voortgang. Ik ben in 2016, aangereden op de fiets door een automobilist. Hierdoor heb ik ernstig letsel opgelopen, en zit nog steeds in een revalidatieproces. Achmea was de verzekeraar van de tegenpartij en erkende meteen schuld. Ik heb zwaar geleden onder het gevecht met de verzekeraar. Mijn vorige belangenbehartiger Pennino advocaten heeft in vier jaar tijd  het schamele voorschot bedrag van 5000? geregeld, ondanks de vele onkosten, die er volgens hem niet waren, maar die ik wel had. Een neurologische expertise die werd aangevraagd, om mijn gelijk te halen bleek niet nodig te zijn, en had geen enkele waarde voor de voortgang.  Ik ben dan ook geswitcht en gelukkig terecht gekomen bij dhr Reinaerts, die mijn dossier in rap tempo op de rails heeft gezet,samen  met dhr van Heeswijk (Achmea) die ik ook namens mij wil bedanken voor zijn oprechte inspanningen. Zo kwamen wij snel tot een eerlijke schikking tot tevredenheid beider partijen.

Met vriendelijke groeten

Winny Doveren – Soegito

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
1 van de 1 mensen vonden de volgende review nuttig
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Marcel Reinaerts is en fantastische persoon

via bekenden ben ik bij Marcel Reinaerts terecht gekomen , (Ook die mensen waren onder de indruk van de werkwijze van Marcel Reinaerts En waren erg tevreden

Mijn eerste behandelaar was van smartletsel schaden in leiden, waar ik zeer ontevreden over ben, had ik de heer Reinaerts meer eerder ontmoet, had graag gewild dat hij mijn zaak van begin af aan had bekeken

 

Eind resultaat was fantastisch,  ben geen kikker in de put die nog nooit de zee heeft gezien , en ben zeer tevreden

 

de bedragen wat Marcel Reinaerts heeft geïncasseerd waren absurd hoog vergeleken met de vorige advocaat

heb er geen woorden, ben hem voor altijd dankbaar , hij is goed in zijn vak en is een zeer slimme man, mensen moeten hem niet onderschatten

 

 

Mvg Kilic.

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Mijn schoonmoeder van 87 jaar stak te voet de straat over. Zij loopt zichtbaar slecht. 1 meter verwijderd van de overkant werd zij omver gefietst door een persoon die zelf werd ingehaald op dat moment door een scooter. Beide zijn beschermde verkeersdeelnemers maar de voetganger, mijn schoonmoeder geniet de meeste bescherming. De fietser had genoeg zicht en had zijn voertuig tijdig tot stilstand moeten brengen. Schoonmoeder met gecompliceerde polsbreuk(buitenframe) enkele operatiebezoeken en opname binnen Cicero verzorging (6 weken) in de lappenmand. Voorts is er blijvend letsel. Ik ben zelf al 43 jaar werkzaam en heb de wa verzekering van tegenpartij aansprakelijk gesteld. Die gaven na meerdere mails niet thuis. Schoonmoeder had zebrapad moeten gebruiken die 20 meter verderop lag. Verplichting om binnen 30 meter van een zebra daar verplicht gebruik van te maken is al jaren geleden verdwenen uit het Rvv. Tegenpartij bleef volharden. Geen schadevergoeding. Daar sta je dan zonder rechtsbijstandverzekering. Een collega wees mij op de kennis en kunde van Marcel Reinaerts. Hij had meteen tijd en aandacht voor de casus en lag op en lijn met mijn gedachte. Hij vroeg alle stukken op. Maakte duidelijke afspraken over hoe verder.

Ik hen zijn mails mee mogen lezen naar de tegenpartij. Echt vakjargon. Dit heeft geleid dat de persoon van de tegenverzekering intern meteen werd vervangen. Hij was een maatje te klein voor Marcel Reinaerts. Heel snel volgde er al 2 betalingen op de rekening van mijn schoonmoeder. Door de coviduitbraak heeft alles iets tijdsverlies opgeleverd. Marcel heeft een bezoek ontvangen van de tegenpartij en Marcel had de messen goed geslepen want uiteindelijk is er een schadevergoeding van meer dan verwacht uitgekomen.

Marcel super bedankt voor je kundigheid, snelheid en topinzet in deze casus. Ik mag je echt aanprijzen bij iedereen die schade/letsel heeft opgelopen.

Gr Joop

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Glenn Schneider gewaardeerd 4 jaar geleden
 • laatst bewerkt 4 jaar geleden

Zeer te vreden over de heer Reinaerts.

Een dikke 10 als punt.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Na een lang en zeer moeilijk lopende letselzaak toch tot een goed einde gekomen. Dankzij Dhr. Reinaerts.

Als ik Dhr. Reinaerts in een woord zou moeten beschrijven dan was het wel fantastisch ! ! !

Mijn letselzaak liep bijna 2 jaar erg moeizaam. Al enkele keren had ik zitten twijfelen om van belangenbehartiger te wisselen maar telkens toch maar de huidige aangehouden (SAP Advocaten). Tot op een begeven moment dat ik er dan ook echt klaar mee was. SAP Advocaten declareerde forse bedragen maar voerde weinig uit,

De belangenbehartiger S. Boer van SAP Advocaten had al meer gedeclareerd dan wat ik zelf aan voorschotten heb ontvangen hier ben ik achteraf achter gekomend.m.v. inzien BGK’s en heb hen daarmee geconfronteerd na een serieuze briefwisseling was mr. S. Boer van SAP Advocaten bereid om zijn slotfactuur te matigen. Hier ging wederpartij alsnog niet mee akkoord met dit voorstel.

Via internet was ik gaan zoeken naar een nieuwe belangenbehartiger toen kwam ikbij dhr. Reinaerts uit. Ik heb hem toen telefonisch benaderd en in het kort verteld hoe mijn letselzaak in elkaar zat. Meneer Reinaerts heeft toen meteen met mij een afspraak ingepland op zijn kantoor te Kerkrade. Ons gesprek is zeer prettig verlopen.

Na ons gesprek heb ik dan ook vrijwel meteen besloten om dhr. Reinaerts als opvolgend belangenbehartiger wou. De heer Reinaerts was ervan overtuigd dat hij de zaak zeker tot een goed einde kon brengen. In het begin had ik een beetje mijn twijfels maar die heeft meneer Reinaerts dan ook zeker weggehaald. Hij is een man die zijn woorden dan ook echt kan waarmaken. Iemand met een fantastische babbel. Hij belooft dan ook geen gouden bergen! Maar hij is heel direct en eerlijk! De communicatie snelheid stond ik erg versteld van mr. Reinaerts reageert meestal al binnen 1 dag maar vaak ook binnen een aantal uur! Hier kunnen nog veel belangenbehartigers van leren.

De samenwerking met mr. Reinaerts heb ik als zeer prettig ervaren. Hij krijgt daarom ook van mij een 10. Deze man verricht dan ook wonderen. Hij heeft in een zeer korte tijd mijn letselzaak tot een goed einde kunnen brengen daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Zonder hem was ik waarschijnlijk over een paar jaar nog aan het sukkelen. Ik zal hem dan ook zeker aanraden aan familie of kennissen. Nogmaals heel erg bedankt voor uw hulp en deskundigheid mr. Reinaerts !

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

In één woord FANTASTISCH!

Na 4 jaar bij een ander Letselschade specialist in Heerlen gezeten te hebben, Op aanraden Bij Dhr. Reinaerts terecht gekomen, dit is mijn beste keuze ooit geweest in mijn letselschade zaak!

Gebeld met Dhr. Reinaerts voor een afspraak voor een second opinion en kon zelfs direct de zelfde dag al terecht op kantoor.

Zo gezegd zo gedaan is Dhr. direct aan de slag gegaan en de zelfde dag had ik nog een mail met daarin zijn aankondiging van dossier overname naar de tegenpartij.

De manier van communiceren is super, je hebt vrijwel direct reactie op je mail, en elke mail welke Dhr. stuurt, stuurt hij ook naar mij.

Een voorschot welke de vorige Letselschade specialist in 4 jaar nog niet voor elkaar had gekregen had Dhr. Reinaerts al binnen een aantal weken binnen.

De werkwijze van Dhr. (direct oppakken afhandelen en afwerken) werkt super in het belang van de Cliënt, waar andere weken over doen om een afspraak te maken of te reageren op zelfs een korte mail is Dhr. Reinaerts er de zelfde dag nog bij.

Nogmaals ben ik zeer maar dan ook zéér tevreden over het geleverde werk van Dhr. Reinaerts en zal ik bij een volgende zaak ook zeker terugkomen, en zijn kantoor ook aanbevelen aan andere welke zijn hulp goed kunnen gebruiken.

Hartelijk dank voor uw werk, u bent een TOPPER !! Als ik u eerder had gekend was mijn letselschade zaak al een paar jaar eerder goed afgehandeld geworden.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Zeer fijne ervaring gehad met Reinaerts Letselschade! Communicatie is heel goed, en de doorzettingsvermogen van Reinaerts Letselschade is ook super goed. Ik kreeg iedere week een update van de status van mijn zaak zo was ik op de hoogte van alles.

4.8Communicatie 5.00 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 4.50
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Marcel Reinaerts is een zeer vriendelijke letselschade advocaat die mij van A tot Z uitermate goed heeft geholpen.Gedurende,langlopende zaak deed hij zijn best om alle onduidelijkheden zo veel mogelijk weg te nemen.Wat ik ook erg waardeerde,is dat hij mij regelmatig per e-mail op de hoogte hield van de voortgang.Zijn reactiesnelheid is daarnaast BEWONDERENSWAARDIG.Na twee huisbezoeken van hem kon ik met een gerust hart alles afronden en dit hoofstuk sluiten.Al met al heb ik mij geen betere begeleiding kunnen wensen door dhr.Reinaerts.Dhr.Reinaerts,harstikke bedankt.

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Met dank aan dhr.M.G.M.Reinaerts, voor zijn hulp, inzet en deskundigheid.

Zonder hem waren we nooit tot dit eindresultaat gekomen.

We zouden hem zeker aanraden bij andere.

Daarbij is hij ook nog een zeer sympathiek persoon die ook echt luisterd naar je.

Chapeau!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

We hebben de hulp gevraagd na een ongeval met een vrachtwagen. Na het ongeval kreeg ik last van PTSS en lichamelijke klachten.

Dhr Reinaerts heeft de zaak super aangepakt. Alle berichten van de tegenpartij kregen we meteen doorgestuurd.

Op vragen kregen we een duidelijk antwoord en hij heeft altijd een luisterend oor.

Kortom wij zijn zeeer tevreden over de hele gang van zaken!! Dhr Reinaerts is zeer zeker een aanrader.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

De heer Reinaerts heeft in het begin een goede inschatting gemaakt van de slagingskans op schadevergoeding. Hij stond volledig achter mij en heeft me volledig ontzorgd in dit proces zodat ik zelf geen zorgen had. In dit proces was de heer Reinaerts voortvarend, efficiënt en transparant in zijn communicatie. Hij komt meteen ter zake zonder omwegen te maken. Verder was hij heel begripvol voor mijn situatie en strijdbaar in zijn acties. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan de heer Reinaerts derhalve ook aan iedereen aanbevelen als belangenbehartiger.

4.6Communicatie 4.50 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 4.50 Resultaat 4.50 Prijs 4.50
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Hallo allemaal, ik ben afgelopen december aangereden door een automobilist, als voetganger. hierbij heb ik letsel opgelopen wat gelukkig wel op de lange termijn hersteld. via de politie het advies gekregen een letselschadespecialist in de hand te nemen. hier kwam ik uit bij dhr Reinaerts. ik kon al snel terecht met mijn hulpvraag bij dhr Reinaerts. Hij gaf mij een heel duidelijke uitleg over wat mij te wachten stond en ook het tijdsbestek welke dit kon innemen. Meteen ging hij aan de slag met mijn dossier. kort na ons overleg werd al vrij snel duidelijk dat de tegenpartij er makkelijk en snel vanaf wilde, deze vertelde dan ook alleen maar leugens. dit stuitte op tegenwerking bij de verzekering N-N. Dhr bahadoer kreeg ik aangewezen als schadebehandelaar bij de N-N. Deze man had er echter geen zin in de zaak snel af te handelen, beloofde gouden bergen maar hier kwam niks van terecht. Uiteindelijk kreeg ik  via de verzekering een onafhankelijke schaderegelaar toegewezen, Dhr Stan Rubisz. Deze man was vriendelijk, duidelijk en ging in beraad. Een dag na ons gesprek eind maart met dhr Rubisz kreeg ik al een verlossende mail met een schadevergoeding waar ik mij in kon vinden. Zou dus nu wel snel geregeld kunnen worden dacht ik. Echter helaas. Dhr bahadoer van de N-N begon tegen te werken en kwam nog met een kortingsvoorstel van 50% als voetganger. Dit had natuurlijk ook te maken met het feit dat dhr Bahadoer niet goed zijn werk deed en op de hoogte was van het dossier/politierapport waarin duidelijk zou blijken dat zijn cliënt alias de tegenpartij wederom leugens verspreidde. Ook was het een gefrustreerd mannetje die er niet tegen kon dat wij geklaagd hadden over zijn trage werktempo. Dhr Reinaerts heeft alles op alles gezet om tegen deze man en zijn besluiten in de gaan en voor mij toch de 100% vergoeding te regelen. Waarvoor dank. ik krijg gelukkig nu waar ik recht op heb. Echter is het hierbij nog niet ten einde. dhr Bahadoer dwarsboomt nu nog het honorarium waar Dhr Reinaerts recht op heeft. Zeer frustrerend allemaal.

In het gehele proces is Dhr Reinaerts steeds met ons in contact gebleven, elke week kreeg ik wel een update. Als ik hem mailde dan reageerde hij vrijwel binnen een dag terug, soms ook wel dezelfde dag al. Kortom zeer tevreden, top letselschadespecialist. Ik kan hem iedereen aanraden. Hopelijk krijgt dhr
Reinaerts ook waar hij recht op heeft want hij is het meer dan waard!

4.9Communicatie 5.00 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Ik heb ongeveer 2,5jaar geleden een ongeluk met mijn motor gehad. En bestuurder verleende mij geen voorrang of had mij daadwerkelijk niet gezien.

Hierdoor heb ik letsel opgelopen aan mijn schouder.

Hierop heb ik mijn rechtsbijstandverzekering ingeschakeld en al gauw kwam ik erachter dat het allemaal lang liggen bleef en ik op korte termijn reeds de derde jurist mijn casus behandelde. Het stagneerde continu. Na een advies van een kennis ben ik Bij Reinaerts Letselschade terecht gekomen. Dhr. Reinaerts heeft mij toen vrijblijvend geadviseerd. Hierop heb ik de casus bij mijn rechtsbijstand weggehaald en heb ik deze overgedragen aan dhr. Reinaerts.

De deskundigheid van dhr. Reinaerts spreekt voor zich. Uit de correspondentie met de verzekeraar kon ik opmaken dat hij altijd zijn eigen plan trekt in het voordeel van zijn cliënten. Zijn sterke mening zorgde ervoor dat hij uiteindelijk mijn belangen op een uiterst goede manier heeft behartigd. Uiteraard werd ik van elke handeling op de hoogte gehouden. Ik vond dit heel fijn, op deze manier kon ik de voortgang van mijn dossier in de gaten houden.

Tijdens alle ontmoetingen met de schaderegelaar van de tegenpartij bleek dat deze man enorm gedreven is. Met zijn communicatie en deskundigheid wist hij direct de schaderegelaar van dupliek te voorzien.

Ik ben voor 100% tevreden over de snelheid, duidelijkheid, deskundigheid en manier van werken van dhr. Reinaerts in mijn dossier. Ik kan iedereen Reinaerts Letselschade dan ook van harte aanbevelen, hij heeft voor mij hartstikke goed werk verricht.

4.9Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 4.50
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Rowan van der Linde gewaardeerd 5 jaar geleden
 • laatst bewerkt 5 jaar geleden

Een fijne ervaring gehad met het afhandelen van de schadeclaim. Heel vriendelijk en snel geholpen.

4.9Communicatie 4.50 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Naar een slechte ervaring bij bij mijn eerste letselschade jurist ben ik samen met mijn vriendin overgestapt naar de heer Reinaerts. Nadat meneer reinaerts ons dossier had doorgenomen was hij er al snel van overtuigd om onze dossiers zogoed mogelijk en ook snel af te handelen. Nou meneer reinaerts kwam met grote woorden en ook grote daden. In een paar maanden wist meneer reinaerts onze dossier af te sluiten met het hoogst haalbare resultaat .

Wij zijn hem zeer dankbaar en zullen meneer reinaerts ook zeer zeker aan iedereen aanbevelen .

Meneer reinaerts heel erg bedankt!!

Vriendelijke groeten Roy Deijkers.

 

4.8Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 4.50 Prijs 4.50
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Naar aanleiding van mijn auto-ongeluk ben ik via kennissen en de positieve revieuws op het internet bij de heer Reinaerts terecht gekomen. Ik woon zelf in Bemmel, de afstand naar Kerkrade bedraagt +- 170 km. In eerste instantie dacht ik dat dit een obstakel zou vormen. Maar nee hoor, dit was geen enkel probleem. Na mijn eerste telefonisch contact werd er direct gehandeld.

Een van de pluspunten die ik ervaren heb was het feit dat de heer Reinaerts communicatief sterk onderlegd is. Van elk bericht naar de verzekeraar werd ik direct op de hoogte gesteld. Zijn reactietermijn is abnormaal snel! Dat betekent dat er aan mijn dossier met veel zorg en aandacht werd gewerkt. Normaliter zou je denken dat je een ”nummertje” betreft, maar dat gevoel had ik totaal niet bij de heer Reinaerts.

Zijn deskundigheid spreekt voor zich. Uit de correspodentie met de verzekeraar kon ik opmaken dat hij altijd zijn eigen plan trekt in het voordeel van zijn cliënten. Zijn sterke mening zorgde ervoor dat hij uiteindelijk mijn belangen op een uiterst goede manier heeft behartigd. Uiteraard werd ik van elke handeling op de hoogte gehouden. Ik vond dit heel fijn, op deze manier kon ik de voortgang van mijn dossier in de gaten houden.

Tijdens het huisbezoek bleek nogmaals dat deze man enorm gedreven is. Met zijn communicatie en deskundigheid wist hij direct de personenschaderegelaart van dupliek te voorzien.

Al met al kan geconcludeerd worden dat de heer Reinaerts een gedreven man is met jarenlange ervaring in de letselschadebranche. Ervaring en bekwaamheid zijn essentiële competenties die een grote rol spelen in het afhandelen van een letselschadedossier (dat bleek wel uit mijn dossier). Ik zal hem zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Top letselschadespecialist!!!!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

In mijn kwestie een aanrijding gehad. Tegenpartij was schuldig. De verzekering van de tegenpartij was in eerste instantie naar mijn mening niet bezig met het dossier. Door een kennis ben ik bij Reinaerts letselschade terecht gekomen. Na het eerste telefoongesprek kon ik de volgende dag al opbezoek komen. De verderde afhandeling is toen goed verlopen. Waarbij mijn dank aan Reinaerts.

4.0Communicatie 3.50 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 4.00 Resultaat 4.00 Prijs 4.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Na door de annuleringsverzekering afgewezen te zijn aangaande het annuleren van een reisverzekering, heb ik contact gelegd met dhr. Reinaerts. Direct na ontvangst van mijn gegevens heeft hij contact opgenomen met de verzekeringsverantwoordelijke en binnen 2 weken werd de zaak geregeld, waarbij alle kosten en onkosten door de verzekering betaald werden. Van een hopeloze zaak tot een positief eindresultaat!!

Betrokkenheid, vakbekwaamheid alsook kennis van zaken  zijn dhr. Reinaerts op het lijf geschreven! Snelle acties, duidelijke informatieverstrekking en direct overleg zorgen voor een adequate aanpak van het geschil. Met positieve afloop.

Zeer tevreden en zeker bij iedereen aan te bevelen! Topwerk!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Marcel Reinaerts heeft nav mijn ongeluk “kop-staart botsing”, in een sneltreinvaart (drie maanden) mijn schadedossier tot een goed resultaat gebracht.

Na mijn eerste telefonisch contact kon ik de volgende dag al terecht voor een eerste gesprek. Dat was lekker snel.

Tijdens dit gesprek viel het mij op dat Marcel Reinaerts echt geïnteresseerd was in mijn verhaal. Uit zijn vragen nav mijn verhaal  bleek ook dat hij goed geluisterd had. Uit de presentatie van zijn plan van aanpak, sprak deskundigheid, daadkracht en veel ervaring. Hierdoor heb ik vanaf het eerste contact het gevoel gehad, dat hij de juiste persoon was voor de afhandeling van mijn schade.

Van al zijn werkzaamheden en de reacties van de verzekeraar, werd ik onmiddellijk via de e-mail op de hoogte gesteld.  Hierdoor zag ik dat Marcel Reinaerts zijn afspraken goed en precies nakwam. Ook kon ik op deze manier de voortgang van mijn dossier goed volgen.

Uit zijn correspondentie met de verzekeraar kon ik opmaken dat Marcel Reinaerts, een duidelijke mening heeft en die met volle overtuiging ten behoeve van een gunstig resultaat voor mij, heeft uitgedragen en verdedigd.

Tijdens het eindgesprek tussen een vertegenwoordiger van de verzekeringsmaatschappij, Marcel Reinaerts  en mij bleek zijn kennis van mijn totale dossier. Op een zakelijke en deskundige manier heeft Marcel Reinaerts een eindovereenkomst kunnen bereiken, waarmee ik zeer tevreden ben.

Ik ben voor 100% tevreden over de snelheid, duidelijkheid, deskundigheid en manier van werken van Marcel Reinaerts in mijn dossier. Ik kan iedereen Marcel Reinaerts dan ook van harte aanbevelen, hij heeft voor mij hartstikke goed werk verricht.

 

 

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Beste Reinaerts,

 

Is een meneer die graag helpt maar ook goed werk levert.

 

Was bij andere letselschade-juristen die een ramp hadden gemaakt van mijn dossier. Maandenlang tijd gerekt zonder medisch advies aan te vragen. Eerst bij Compensa in Amsterdam en daarna bij Van Dort Letsel te Maastricht.

 

Maar meneer Reinaerts heeft alles binnen enkele weken goed en duidelijk opgelost. Hij regelde snel een medisch advies via zijn vaste arts-adviseur mw. Krul-van Turenhout en dat werd bij Bovemij (dhr Erik Moonen) zeer positief opgevat. Dankjewel voor het geweldige werk wat u in zo’n korte tijd voor mij heeft verricht.

 

 

Vriendelijk groetend,

Umr Al alaf

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Francisca Merkens gewaardeerd 5 jaar geleden
 • laatst bewerkt 5 jaar geleden

Ik heb 2 en een half jr geleden een ongeluk gehad.

Kopstaart aanrijding. Waarna ik n wiphlash heb over gehouden en mijn partner wat naast mij zat een beknelling in zijn zenuw wat heel gecompliceerd is . Dan denk je en nu ?

Als je dat gebeurd krijg je gelijk reactie van letselschade juristen.

Ik was er zeer onervaren in en ben op een ingegaan voor hulp. Doordat je onervaren bent denk je al snel de juiste beslissing genomen te hebben maar vaak is niks minder waar helaas.

Ik ben toen terrecht gekomen bij een jurist jblg dhr Long Tu uit Amsterdam.

In t begin leek dit goed te gaan maar toen er schot in de zaak kwam voor n afhandeling ging t heel erg mis . Onze jurist kwam op alles terug wat hij gezegd had was nog erg jong en onervaren.

Mijn gevoel gaf aan dat mijn jurist er meer op Uit was in een goed boekje te staan bij de tegenpartij omdat er meerdere zaken natuurlijk lopen met dezelfde tegenpartij  en alles wat met mij besproken was werd tot nietig verklaard. Dan wordt je onzeker ons vertrouwen in hem ging weg.

Alles werd anders en mijn gevoel zei dat we beter konden kijken voor een andere.

We zijn toen internet opgegaan en zijn op zoek gegaan naar een letselschade advocaat met goede referenties.

Dat vinden we namelijk ontzettend belangrijk .

Ik lees liever over goede ervaringen van mensen die de lijdensweg al voor zijn gegaan om zo een beslissing te nemen .

Tenslotte kun je zo ook vergelijkingen vinden en t beste uitkomen bij een persoon die bij je past, wat ons gelukkig gelukt is .

Na veel speurwerk omdat je bang bent weer een fout te maken zijn we beide uitgekomen bij dr M Reinaert.

We zijn er op gesprek gegaan en hebben daar alles besproken waarna wij net zoals dr M Reinaert besloten om er even goed over na te denken.

We kwamen voor ons tot de conclusie dat we graag met dr M Reinaert in zee wilden gaan .

Dat is t beste geweest wat we konden doen .

Dr M Reinaert is een zeer ervaren lestselschade jurist die door zijn jaren lange zware werk veel heeft geleerd en daardoor precies weet welke wegen hij moet bewandelen om zijn cliënt te helpen.

Dat is puur waar hij t voor doet .

Er zijn er uit ervaring sprekende veel die t helaas voor eigen belang doen en niet voor de cliënt.

Gelukkig zijn wij terecht gekomen bij dr M Reinaert door zijn goede referenties

In augustus dit jaar zijn we er samen uitgekomen en werd dr M Reinaert onze belangenbehartiger en ik mag van geluk spreken dat ik daar terecht ben gekomen voor mij is de zaak na veel pijn en depressie eindelijk in hele goede orde afgehandeld .

T is als client heel erg moeilijk ik ben namelijk niet gezond en werd Daarop ook afgerekend helaas Maar dankzij dr M Reinaert is t tot zijn recht gekomen.

Mijn partner zijn zaak loopt nog maar we weten heel erg zeker dat dit ook goed zal aflopen.  Zijn zaak is nog gecompliceerder dan de mijne daarom vericht t natuurlijk meer tijd.

Ik kan u alleen aanraden dat mocht u ook in een situatie komen waarin u t niet meer weet ga de referenties lezen en tref uw eigen conclusie.  Luister naar uw gevoel net als wij . Ik ben dr M Reinaert ontzettend dankbaar niet alleen dat er eindelijk een eind is gekomen aan mijn zaak maar juist om t feit dat dr M Reinaert voor mij als persoon opkwam en oprecht en eerlijk vertelde wat er moest gebeuren en hoe.

Zoek je een eerlijke oprechte letselschade advocaat  / jurist beveel ik je oprecht aan om met dr M Reinaert in gesprek te gaan.

Bedankt voor al uw inzet en uw begrip iedere zaak is anders en niemand wil na een ongeluk ook nog eens afgerekend worden op wat Dan ook uw voorgeschiedenis is maar helaas gebeurd dat toch en als je dan dr juiste persoon naast je hebt staan sta je samen sterker en kan er toch uiteindelijk alles tot zijn recht worden gedraaid.

Ik hoop dat ik door mijn ervaring te delen iemand anders kan helpen op de juiste weg.

Groetjes Francisca

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Ihab Eldishanawy gewaardeerd 6 jaar geleden
 • laatst bewerkt 6 jaar geleden

Voorheen was mijn dossier bij pennino advocaten. Helaas heeft het meer dan één jaar moeten duren zonder resultaat. Na verdere research ben ik terecht gekomen bij reinaerts letselschade ! Binnen een maand was het dossier al afgehandeld ! Ik stond versteld van de prestatie van reinaerts letselschade ! Zeer tevreden en zeer snel. De communicatie was duidelijk en er was regelmatig contact. Zeker een aanrader en een 10 waard !0

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Nadat ik in 2015 op zoek moest naar een letselschade advocaat ben ik in eerst instantie bij de heer Bedaux beland. Dat was …achteraf…. een hele slechte keuze ! De heer Bedaux is meer in zijn eigen voordeel geïnteresseerd en de zaak naam maar geen einde.

Toen ben ik bij Marcel Reinaerts terecht gekomen, dat was meteen een hele andere sfeer.De heer Reinaerts  is een vriendelijke man. Hij werkt snel en zorgvuldig , is ervaren en geeft meteen een goede, realistische  inschatting van de zaak. Jammer dat ik niet eerder bij hem  terecht gekomen ben dan was me een hoop stress bespaart gebleven.

Ik ben zeer tevreden en zou Marcel Reinaerts  iedereen aanbevelen.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

In april 2018 ben ik, op advies van mijn vader, in contact gekomen met Marcel Reinaerts van Reinaerts Letselschade. Gedurende het intakegesprek viel mij meteen zijn deskundigheid, inlevingsvermogen en laagdrempeligheid op.  Mijn zaak was zeer complex aangezien het een bedrijfsongeval uit 2013 betrof.  Bijna 5 jaar na dato ongeval had ik alsnog besloten om mijn schademelding te laten onderzoeken.

Marcel Reinaerts gaf mij snel juridische duidelijkheid over de  haalbaarheid, moeilijkheidsgraad en bewijslast na vijf jaar . Het was dus eigenlijk 1 minuut vóór twaalf.  De aansluitende bezoeken en vele vragenlijsten van o.a. schaderegelaar en arts van de betreffende tegenpartij/verzekeraar werden altijd met aanwezigheid, ondersteuning en advies van Marcel Reinaerts gehonoreerd. Het was een ware titanenstrijd, welke ik zonder de menselijke en vakkundige hulp van Marcel Reinaerts niet had volbracht. Na 5 maanden ………………….. volgde alsnog een positief resultaat  (zonder procederen bij de rechtbank Limburg).

Naast zijn snelle en accurate communicatie kun je met al je zaak gerelateerde vragen bij hem terecht. Zijn jarenlange ervaring telde in mijn zaak dubbel:  hij weet als geen ander waarom een goede band met een externe personenschaderegelaar , gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen,  voor het slachtoffer goed uitpakt.

Deze man is absoluut goud waard!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Harstikke goed geholpen met een bus ongeval…altijd op de hoogte via email.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Mijn motorongeval tegen auto, hun fout, leek dat Reaal Verzekering geen cent wilde vergoeden.

Ik was echt een pechvogel 1 op de 1000 wel heeft Marcel dit toch binnen, alles bij elkaar nog geen

6 maanden geregeld. Gelukkig ben ik er gezond uit gekomen. Wiplash en 3 keer pw Fysio.

Marcel Reinaerts is zeer direct en open in zijn aanpak.

Echt professioneel.

Van mij positieve reactie over Marcel Reinearts.

Ik ben erg blij met het eindresultaat en met de keuze die ik half jaar geleden wist te maken. Marcel Reinearts Bedankt !!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Al met al super tevreden! Ontzettend aardige man en eerlijk in de zaken. Ook als ik vragen had kon ik ze altijd stellen en kreeg ik een eerlijk en oprecht antwoord. Wat ook erg fijn was, was de snelle afhandeling! Uiteindelijk een mooi en eerlijk bedrag gekregen voor de geleden schade.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Robrecht Oostelbos gewaardeerd 6 jaar geleden
 • laatst bewerkt 6 jaar geleden

Robrecht Oostelbos

Begin 2013 ben ik terwijl ik op de fiets zat aangereden door een auto. Hierbij heb ik blijvend letsel opgelopen. In verband met afronding zaak en smartengeld werd mij vanuit ASR aangeraden om rechtsbijstand te zoeken. Via via kwam ik bij Marcel Reinaerts uit.

Vanaf het eerste contact heb ik het idee dat hij mijn belangen goed zou behartigen.

Marcel Reinaerts is zeer direct en open in zijn aanpak. Hij schept geen valse verwachtingen. Helaas duurde het vaak lang voordat de tegenpartij van zich liet horen. Wanneer dit dan eindelijk gebeurde ontving ik meteen een mail dat er contact was geweest en wanneer van toepassing kreeg ik een update over de situatie.  Ook kreeg ik direct te horen wat dit betekende voor de voortgang van mijn zaak. De keren dat ik in persoon met de heer Reinaerts heb gesproken waren ook zeer aangenaam en informeel. Zijn houding zorgde ervoor dat ik er geen moeite mee had om om verheldering te vragen wanneer ik iets  niet begreep, of wanneer iets onduidelijk was.

Naast de snelle en directe communicatie geeft Marcel Reinaerts ook het gevoel zich volledig in elke zaak vast te bijten. Hij heeft uitermate zijn best gedaan om het beste resultaat te behalen.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Gerard Scheffer gewaardeerd 6 jaar geleden
 • laatst bewerkt 6 jaar geleden

Inmiddels twee (qua omvang en achtergrond volledig verschillende) zaken door Marcel Reinaerts Letselschade laten behandelen. Opvallend is de directe en no-nonsense aanpak van Marcel: straight to the point, helder over (on)mogelijkheden en geen valse verwachtingen. Hij zegt waar het op staat waardoor je precies vanaf het begin weet waar je aan toe bent. Wat ook heel plezierig is, is zijn informele houding: je voelt je bij hem thuis zodra je tegenover hem zit. Zijn deskundigheid staat buiten kijf evenals zijn professionaliteit en ervaring waar hij dagelijks uit put. Samenvattend: een plezierige en doelbewuste jurist met grote kennis van letselschadezaken die je belangen tot in de puntjes behartigt. Chapeau en aanbevelingswaardig!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • R.F.A Van der velden gewaardeerd 6 jaar geleden
 • laatst bewerkt 6 jaar geleden

Goededag,

In september 2016 heb ik een auto ongeluk gehad. Ik heb toen rechtsbijstand gekregen vam Bovemij verzekering. In het begin hoe ik telefonisch contact had met hun had ik wel een goed gevoel, maar dat goed gevoel was snel weg. Ik moest zelf elke keer vragen hoe staat het ervoor ik moest mailen dat ik rekeningen had betaald en graag het geld terug zou hebben enz. Het gevoel ging van erg naar kwaad toe! Ik ben toen in contact gekomen met Marcel Reinaerts, ik ben op gesprek gegaan op zijn kantoor te kerkrade. Bij het gesprek had ik een heel goed gevoel zo goed zelfs dat ik gewoon achterover ben gaan leunen en aan me eigen herstel ben gaan werken. Ik wist gewoon dat dit de persoon was die me kon helpen in deze situatie. Marcel hield me met van alles op de hoogte ECHT van alles. We hebben sinds kort een huisbezoek gehad met de tegenpartij en zijn tot een goed slot akkoord gekomen. Ik kan alleen maar zeggen MARCEL JE BENT DE BESTE! ik zal dan ook iedereen adviseren om met deze man eens te spreken want hij gaat alleen maar voor goud zilver bestaat niet. Marcel nogmaals bedankt voor alles!!

Mvg Remy van der velden

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Ruim 2 jaar geleden heb ik een kopstaartbotsing gehad met letsel als gevolg.

In eerste instantie heb ik een andere letselschade adviseur gehad. De communicatie liep slecht en daarbij was het een adviseur die boven in het land gevestigd was. Dan loop je niet zomaar even binnen.

Een kennis adviseerde mij om een afspraak te maken met Marcel Reinaerts letselschade. Het eerste contact was telefonisch, maar wat was het een gedreven man, to the point en geen poespas. Dat sprak mij enorm aan.

Het was geen makkelijke zaak, of eigenlijk wel, maar de tegenpartij deed moeilijk. Marcel Reinaerts werd hier niet koud of warm van. Hij blijft de rust zelve en weet precies hoe hij in welke situatie dan ook moet handelen. Met een zeer deskundige mailing waar hij de tegenpartij weet te raken en uiteindelijk geen kant meer op kan.

Ik heb al meerdere mensen geadviseerd om een afspraak te maken bij Reinaerts letselschade. Allen waren positief.

Kortom, zeer tevreden over het contact, de bereikbaarheid, deskundigheid,afhandeling en Marcel Reinaerts als persoon zelf.

 

4.8Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 4.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Willy Veugelers gewaardeerd 6 jaar geleden
 • laatst bewerkt 6 jaar geleden

In Augustus 2016 ben ik buiten mijn schuld aangereden op de fiets met als gevolg een zeer gecompliceerde beenwond. De verzekering van de tegenpartij (Delta Lloyd) erkend ereeds daags na het ongeval schuld. De materiële  schade aan de fiets en kleding heb ik rechtstreeks gedeclareerd bij Delta Lloyd. Binnen enkele dagen had ik dit bedrag netjes op mijn rekening staan. Door slachtofferhulp en door mijn tussenpersoon werd mij geadviseerd de zaak verder in handen te leggen van mijn rechtsbijstandverzekering; te weten SRK. Het eerste gesprek liep vlot en ik dacht hiermee mijn zaak in goede handen gelegd te hebben. Wat had ik het mis; toen werd het stil. Na 4 maanden heb ik enkele malen getracht contact te zoeken met mijn belangenbehartiger; zonder resultaat. Uiteindelijk Delta Lloyd gebeld met de vraag of zij nog iets vernomen hadden; een negatief antwoord. Sterker nog, zij hadden wel al enkele malen contact gezocht met SRK om na te gaan hoe het met mij gesteld was. Na enig aandringen kreeg ik dan toch de juiste persoon te spreken; het was al januari. Tot mijn verbazing kon ik vrijwel alle informatie die ik al verstrekt had, wederom verstrekken. En toen werd het weer stil. Enkele maanden later wederom zelf contact gezocht. Er werd mij beloofd zo snel mogelijk met een voorstel te komen. Wat schetst mijn verbazing, dit voorstel met daarin de overige schadeposten en het smartengeld was nog lager dan Delta Lloyd mij bood bij rechtstreekse afhandeling. Uiteindelijk op advies van vrienden op zoek gegaan naar een letselschadeadvocaat. Hierbij uitgekomen bij dhr. Reinaerts; ofwel gewoon Marcel. Na het eerste gesprek had ik ook nu weer het gevoel dat mijn zaak in goede handen had gelegd. maar ja… Echter was me na enkele weken al duidelijk dat ik mij geen zorgen meer hoefde te maken. Marcel hield mij van elke vorm van communicatie die hij had met SRK en later Delta Lloyd, op de hoogte. Na enkele maanden kreeg ik een eerste voorschot aangeboden. Uiteindelijk is in januari van dit jaar (2018) de zaak geschikt. In dat gehele traject wat ik met Marcel heb doorlopen heb ik mij daadwerkelijk cliënt gevoeld i.p.v. een nummer. Hij antwoord altijd binnen 1 dag op mijn vele vragen en ik heb echt het gevoel dat hij er alles aan heeft gedaan om te zorgen dat ik een vorm van genoegdoening kreeg. En om die genoegdoening in cijfers uit te drukken; de uiteindelijke schadevergoeding was zo’n 10 maal hoger dan het voorstel dat door SRK aan de tegenpartij overhandigd had geworden. Met andere woorden: overkomt je iets waarbij je buiten je schuld om letsel hebt opgelopen en heb je dit zwart op wit; twijfel niet om de rechtsbijstand links te laten liggen en op zoek te gaan naar een échte letselschadeadvocaat. En daarbij kan ik dhr. Reinaerts met klem aanbevelen.

P.s.: ik heb een 10 als cijfer gegeven bij de prijs, maar eerlijk gezegd: ik heb geen idee; het koste mij niets….

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
1 van de 1 mensen vonden de volgende review nuttig
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Danique van der Heijden gewaardeerd 6 jaar geleden
 • laatst bewerkt 6 jaar geleden

ik hoorde veel positieve reacties over Reinearts. Ik heb ook een paar keer met hem gebeld over mijn situatie en of hij daar wat mee kon. Het kwam erg oprecht over en klonk alsof er ook hard aan zou worden gewerkt. Mijn besluit stond vast, Ik koos voor Reinearts. Reinearts luisterde goed naar mijn verhaal, en wat hij beloofde kwam hij ook na. Ik werd overal bij betrokken. Ook als er wat moest gebeuren werd er verteld in welke stappen. Zelfs wanneer ik niets wist op te vragen of juist wel zorgde Marcel en zijn adviesspecialist ervoor dat het werd opgevraagd.Zijn reactiesnelheid was buitengewoon snel. Ik verstuurde een mail en vaak nog dezelfde dag werd er een terug verstuurd. Hoewel mijn zaak niet heel makkelijk was en er vele dingen mee speelde, wist Marcel er toch het beste weten uit te halen. Ik ben erg blij met het eindresultaat en met de keuze die ik anderhalf jaar geleden wist te maken. Marcel Reinearts Bedankt !!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Hierbij wil ik mijn uiterst positieve ervaring met jullie delen die ik met dhr Reinaerts heb ervaren.

17 januari jl heb ik een auto ongeval gehad waarbij mijn twee dochters ook in de auto zaten. Het dossier werd automatisch in behandeling genomen door een andere letselschade jurist.

Over de afhandeling waren wij zeer ontevreden en dhr Reinaerts heeft dit dossier recentelijk overgenomen en is gelijk overgegaan tot actie.

Deze actie heeft geleid tot een slotbetaling waarbij een mooi bedrag voor onze dochter ter beschikking werd gesteld.

Wij kunnen niets anders zeggen dan dat dhr. zeer deskundig, resultaatgericht en professioneel te werk gaat.

Dhr gaat letterlijk voor je door het vuur.

Wij willen dan ook onze tevredenheid uiten en dhr Reinaerts bij iedereen die hulp nodig heeft bij opgelopen letselschade aanbevelen.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
 • Marjo Paffen Quadvlieg gewaardeerd 7 jaar geleden
 • laatst bewerkt 7 jaar geleden

Goed inlevingsvermogen en gelegenheid voor persoonlijk contact. Bij blijvend letsel speelt emotie na een ongeluk een belangrijke rol, deze worden snel en deskundig omgezet naar resultaat gerichte afhandeling tussen veroorzaker en slachtoffer. Bij prijs heb ik een hoge beoordeling gedaan omdat in mijn geval het grootste gedeelte verhaald wordt op de veroorzaker.

4.5Communicatie 4.50 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 4.50 Resultaat 4.50 Prijs 4.50
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Een 1 woord SUPERRR!!!

Dhr. Reinaerts is duidelijk, deskundig, resultaatgericht, zorgvuldig en heeft een goed inlevingsvermogen.

We hebben een goed contact gehad en we hebben een goed vertrouwen in hem.

Wij zijn heel tevreden klanten en kunnen  Dhr. Reinaerts Letselschade met een

zeer goed gevoel aanbevelen.

Marcel hartelijk bedankt!

 

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

in 1 woord, TOP! Ik heb dit totaal niet verwacht!

Meneer Reinaerts heeft op 14-09-2017 mijn dossier overgenomen omdat mijn vorige belangenbehartiger ”Flyct” er meer dan 6 maanden over deed.

Flyct heeft mij een minimale voorschot gegeven van 500 euro waar ik zeer ontevreden over was. Waarbij communicatie bijna onmogelijk was. .

Vandaag heb ik binnen 1 week door meneer Reinaerts een voorschot van 1.500 van de tegenpartij ontvangen. (Dit heeft Flyct niet kunnen doen)

Echt perfect en super snel! Ik raad echt iedereen hier aan om hun dossier aan meneer Reinaerts over te laten dragen want resultaat is direct zichtbaar!

 

 

 

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Kort en bondig zonder nodeloos gedraal.

Uiterst deskundig en resultaatgericht.

4.4Communicatie 4.00 Reactietermijn 4.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 4.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 1 - 50 of 54 resultaten
advocatenkantoor-limburg1.jpg 5 jaar geleden
advocatenkantoor-limburg2.jpg 5 jaar geleden
Toon 2 resultaten