[]

Hierbij wil ik mijn uiterst positieve ervaring met jullie delen die ik met dhr Reinaerts heb ervaren.

17 januari jl heb ik een auto ongeval gehad waarbij mijn twee dochters ook in de auto zaten. Het dossier werd automatisch in behandeling genomen door een andere letselschade jurist.

Over de afhandeling waren wij zeer ontevreden en dhr Reinaerts heeft dit dossier recentelijk overgenomen en is gelijk overgegaan tot actie.

Deze actie heeft geleid tot een slotbetaling waarbij een mooi bedrag voor onze dochter ter beschikking werd gesteld.

Wij kunnen niets anders zeggen dan dat dhr. zeer deskundig, resultaatgericht en professioneel te werk gaat.

Dhr gaat letterlijk voor je door het vuur.

Wij willen dan ook onze tevredenheid uiten en dhr Reinaerts bij iedereen die hulp nodig heeft bij opgelopen letselschade aanbevelen.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Een 1 woord SUPERRR!!!

Dhr. Reinaerts is duidelijk, deskundig, resultaatgericht, zorgvuldig en heeft een goed inlevingsvermogen.

We hebben een goed contact gehad en we hebben een goed vertrouwen in hem.

Wij zijn heel tevreden klanten en kunnen  Dhr. Reinaerts Letselschade met een

zeer goed gevoel aanbevelen.

Marcel hartelijk bedankt!

 

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

in 1 woord, TOP! Ik heb dit totaal niet verwacht!

Meneer Reinaerts heeft op 14-09-2017 mijn dossier overgenomen omdat mijn vorige belangenbehartiger ”Flyct” er meer dan 6 maanden over deed.

Flyct heeft mij een minimale voorschot gegeven van 500 euro waar ik zeer ontevreden over was. Waarbij communicatie bijna onmogelijk was. .

Vandaag heb ik binnen 1 week door meneer Reinaerts een voorschot van 1.500 van de tegenpartij ontvangen. (Dit heeft Flyct niet kunnen doen)

Echt perfect en super snel! Ik raad echt iedereen hier aan om hun dossier aan meneer Reinaerts over te laten dragen want resultaat is direct zichtbaar!

 

 

 

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen
—Professionaliteit, super Snelheid, zorgvuldigheid en inlevingsvermogen—
Zo, omschrijf ik de heer Reinaerts.
Ik wil hier mijn verhaal delen en probeer de mensen overtuigen dat, als ze een zaal over letselschade ooit zouden hebben, zonder twijfelen terecht naar de heer Reinaerts gaan.
Ik heb 8 maanden geleden een auto-ongeluk gehad, en een eerste instantie heb ik de behandeling van mijn letselschade aan Van der Toorn Personenschade te vertrouwen; maar na twee maanden heeft Marcel Reinaerts de behandeling van mijn letselschade overgenomen, omdat ik ontevreden was over de afhandeling van mijn dossier, zonder resultaten, een hogere voorschot honorarium voor hun zelf, terwijl voor mij als klant een schamele vergoeding aan de lage kant.
Ik heb via een kennis bij Marcel terecht gekomen en na een telefonisch gesprek, heeft hij met mijn dossier meteen begonnen, en gelijk ook me overtuigen dat hij deze zaak tot een goed einde zou kunnen brengen. Hij geeft snel antwoord bij mijn vragen, Mijn zaak ligt met alle mijn vertrouwd in zijn handen. Jammer, dat ik maanden verloren heb door het eerdere slechte werk.
De resultaten tot nu toe zijn uitstekend. Zijn professionaliteit, zorgvuldigheid, snelheid en Inlevingsvermogen, maken van de heer Reinaerts een van de beste advocaat in personenschade in Nederland.
Ik ben een zeer tevreden klant en wil nogmaals zeggen aan iedereen die met een zaak van letselschade ooit zouden hebben, terecht contact met de heer Reinaerts mogen/moeten nemen.
5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

In een woord: TOP! ..

Marcel werkt grondig en supersnel.

Ik kreeg altijd snel antwoord bij vragen en om ingelicht te worden over de voortgang in mijn zaak hoefde ik nooit te vragen want dan stond het al in de mail of kreeg ik een telefoontje.

Contact liep soepel en ik kon helemaal vertrouwen op zijn expertise.

Het enige waar ik spijt van heb..is dat ik niet eerder naar hem ben gegaan…was wat later in mijn traject. Ik kan iedereen aanraden om gelijk aan de bel te trekken want er zijn altijd wel wat zaken waar je zelf niet aan denkt.

Dankzij marcel iig een afwikkeling van mijn zaak waarbij ik vertrouwd alles uit handen kon geven.

Marcel..bedankt

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
2 van de 2 mensen vonden de volgende review nuttig
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Geen woorden maar daden!

Met deze 4 woorden kan ik dhr. Reinaerts het beste omschrijven. Deze man springt letterlijk en figuurlijk voor je op de barricade en haalt het onderste uit de kan, niet voor hemzelf maar voor JOU!  Dat wat een ander niet lukt krijgt hij voor elkaar.

Ik ben uiterst dankbaar voor alle hulp die ik van hem heb mogen ontvangen.

4.9Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 4.50
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Hierbij wil ik mijn uitermate positieve ervaring kenbaar maken voor de behandeling van de letselschade van mijn dochter welke door Marcel Reinaerts is overgenomen van ARAG omdat ik niet tevreden was over de afhandeling door de ARAG na vertrek van de behandelende advocaat en overdracht aan een collega bij hun. Ik ben via een goede kennis bij Marcel terecht gekomen en hij heeft het dossier gelijk helemaal doorgespit en hij heeft mij gelijk ervan kunnen overtuigen dat hij deze zaak tot een goed einde zou kunnen brengen. Het resultaat mag er zijn; er is een veel betere regeling getroffen als waarvoor de ARAG zou willen gaan, Marcel heeft ook gedurende de hele afhandeling “dicht op de bal” gezeten en consequent de vaart er in gehouden. Al met al ben ik een zeer tevreden klant, en kan Reinaerts Letselschade met een goed gevoel aanbevelen.

 

 

 

4.6Communicatie 4.50 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 5.00 Resultaat 4.50 Prijs 4.50
1 van de 1 mensen vonden de volgende review nuttig
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Goed inlevingsvermogen en gelegenheid voor persoonlijk contact. Bij blijvend letsel speelt emotie na een ongeluk een belangrijke rol, deze worden snel en deskundig omgezet naar resultaat gerichte afhandeling tussen veroorzaker en slachtoffer. Bij prijs heb ik een hoge beoordeling gedaan omdat in mijn geval het grootste gedeelte verhaald wordt op de veroorzaker.

4.5Communicatie 4.50 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 4.50 Resultaat 4.50 Prijs 4.50
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Kort en bondig zonder nodeloos gedraal.

Uiterst deskundig en resultaatgericht.

4.4Communicatie 4.00 Reactietermijn 4.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 4.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 9 resultaten
Reinaerts-Letselschade.png 8 maanden geleden
Toon 1 resultaat