[]

Voorheen was mijn dossier bij pennino advocaten. Helaas heeft het meer dan één jaar moeten duren zonder resultaat. Na verdere research ben ik terecht gekomen bij reinaerts letselschade ! Binnen een maand was het dossier al afgehandeld ! Ik stond versteld van de prestatie van reinaerts letselschade ! Zeer tevreden en zeer snel. De communicatie was duidelijk en er was regelmatig contact. Zeker een aanrader en een 10 waard !0

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Nadat ik in 2015 op zoek moest naar een letselschade advocaat ben ik in eerst instantie bij de heer Bedaux beland. Dat was …achteraf…. een hele slechte keuze ! De heer Bedaux is meer in zijn eigen voordeel geïnteresseerd en de zaak naam maar geen einde.

Toen ben ik bij Marcel Reinaerts terecht gekomen, dat was meteen een hele andere sfeer.De heer Reinaerts  is een vriendelijke man. Hij werkt snel en zorgvuldig , is ervaren en geeft meteen een goede, realistische  inschatting van de zaak. Jammer dat ik niet eerder bij hem  terecht gekomen ben dan was me een hoop stress bespaart gebleven.

Ik ben zeer tevreden en zou Marcel Reinaerts  iedereen aanbevelen.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

In april 2018 ben ik, op advies van mijn vader, in contact gekomen met Marcel Reinaerts van Reinaerts Letselschade. Gedurende het intakegesprek viel mij meteen zijn deskundigheid, inlevingsvermogen en laagdrempeligheid op.  Mijn zaak was zeer complex aangezien het een bedrijfsongeval uit 2013 betrof.  Bijna 5 jaar na dato ongeval had ik alsnog besloten om mijn schademelding te laten onderzoeken.

Marcel Reinaerts gaf mij snel juridische duidelijkheid over de  haalbaarheid, moeilijkheidsgraad en bewijslast na vijf jaar . Het was dus eigenlijk 1 minuut vóór twaalf.  De aansluitende bezoeken en vele vragenlijsten van o.a. schaderegelaar en arts van de betreffende tegenpartij/verzekeraar werden altijd met aanwezigheid, ondersteuning en advies van Marcel Reinaerts gehonoreerd. Het was een ware titanenstrijd, welke ik zonder de menselijke en vakkundige hulp van Marcel Reinaerts niet had volbracht. Na 5 maanden ………………….. volgde alsnog een positief resultaat  (zonder procederen bij de rechtbank Limburg).

Naast zijn snelle en accurate communicatie kun je met al je zaak gerelateerde vragen bij hem terecht. Zijn jarenlange ervaring telde in mijn zaak dubbel:  hij weet als geen ander waarom een goede band met een externe personenschaderegelaar , gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen,  voor het slachtoffer goed uitpakt.

Deze man is absoluut goud waard!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Harstikke goed geholpen met een bus ongeval…altijd op de hoogte via email.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Mijn motorongeval tegen auto, hun fout, leek dat Reaal Verzekering geen cent wilde vergoeden.

Ik was echt een pechvogel 1 op de 1000 wel heeft Marcel dit toch binnen, alles bij elkaar nog geen

6 maanden geregeld. Gelukkig ben ik er gezond uit gekomen. Wiplash en 3 keer pw Fysio.

Marcel Reinaerts is zeer direct en open in zijn aanpak.

Echt professioneel.

Van mij positieve reactie over Marcel Reinearts.

Ik ben erg blij met het eindresultaat en met de keuze die ik half jaar geleden wist te maken. Marcel Reinearts Bedankt !!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Al met al super tevreden! Ontzettend aardige man en eerlijk in de zaken. Ook als ik vragen had kon ik ze altijd stellen en kreeg ik een eerlijk en oprecht antwoord. Wat ook erg fijn was, was de snelle afhandeling! Uiteindelijk een mooi en eerlijk bedrag gekregen voor de geleden schade.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Robrecht Oostelbos

Begin 2013 ben ik terwijl ik op de fiets zat aangereden door een auto. Hierbij heb ik blijvend letsel opgelopen. In verband met afronding zaak en smartengeld werd mij vanuit ASR aangeraden om rechtsbijstand te zoeken. Via via kwam ik bij Marcel Reinaerts uit.

Vanaf het eerste contact heb ik het idee dat hij mijn belangen goed zou behartigen.

Marcel Reinaerts is zeer direct en open in zijn aanpak. Hij schept geen valse verwachtingen. Helaas duurde het vaak lang voordat de tegenpartij van zich liet horen. Wanneer dit dan eindelijk gebeurde ontving ik meteen een mail dat er contact was geweest en wanneer van toepassing kreeg ik een update over de situatie.  Ook kreeg ik direct te horen wat dit betekende voor de voortgang van mijn zaak. De keren dat ik in persoon met de heer Reinaerts heb gesproken waren ook zeer aangenaam en informeel. Zijn houding zorgde ervoor dat ik er geen moeite mee had om om verheldering te vragen wanneer ik iets  niet begreep, of wanneer iets onduidelijk was.

Naast de snelle en directe communicatie geeft Marcel Reinaerts ook het gevoel zich volledig in elke zaak vast te bijten. Hij heeft uitermate zijn best gedaan om het beste resultaat te behalen.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Inmiddels twee (qua omvang en achtergrond volledig verschillende) zaken door Marcel Reinaerts Letselschade laten behandelen. Opvallend is de directe en no-nonsense aanpak van Marcel: straight to the point, helder over (on)mogelijkheden en geen valse verwachtingen. Hij zegt waar het op staat waardoor je precies vanaf het begin weet waar je aan toe bent. Wat ook heel plezierig is, is zijn informele houding: je voelt je bij hem thuis zodra je tegenover hem zit. Zijn deskundigheid staat buiten kijf evenals zijn professionaliteit en ervaring waar hij dagelijks uit put. Samenvattend: een plezierige en doelbewuste jurist met grote kennis van letselschadezaken die je belangen tot in de puntjes behartigt. Chapeau en aanbevelingswaardig!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Goededag,

In september 2016 heb ik een auto ongeluk gehad. Ik heb toen rechtsbijstand gekregen vam Bovemij verzekering. In het begin hoe ik telefonisch contact had met hun had ik wel een goed gevoel, maar dat goed gevoel was snel weg. Ik moest zelf elke keer vragen hoe staat het ervoor ik moest mailen dat ik rekeningen had betaald en graag het geld terug zou hebben enz. Het gevoel ging van erg naar kwaad toe! Ik ben toen in contact gekomen met Marcel Reinaerts, ik ben op gesprek gegaan op zijn kantoor te kerkrade. Bij het gesprek had ik een heel goed gevoel zo goed zelfs dat ik gewoon achterover ben gaan leunen en aan me eigen herstel ben gaan werken. Ik wist gewoon dat dit de persoon was die me kon helpen in deze situatie. Marcel hield me met van alles op de hoogte ECHT van alles. We hebben sinds kort een huisbezoek gehad met de tegenpartij en zijn tot een goed slot akkoord gekomen. Ik kan alleen maar zeggen MARCEL JE BENT DE BESTE! ik zal dan ook iedereen adviseren om met deze man eens te spreken want hij gaat alleen maar voor goud zilver bestaat niet. Marcel nogmaals bedankt voor alles!!

Mvg Remy van der velden

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

In Augustus 2016 ben ik buiten mijn schuld aangereden op de fiets met als gevolg een zeer gecompliceerde beenwond. De verzekering van de tegenpartij (Delta Lloyd) erkend ereeds daags na het ongeval schuld. De materiële  schade aan de fiets en kleding heb ik rechtstreeks gedeclareerd bij Delta Lloyd. Binnen enkele dagen had ik dit bedrag netjes op mijn rekening staan. Door slachtofferhulp en door mijn tussenpersoon werd mij geadviseerd de zaak verder in handen te leggen van mijn rechtsbijstandverzekering; te weten SRK. Het eerste gesprek liep vlot en ik dacht hiermee mijn zaak in goede handen gelegd te hebben. Wat had ik het mis; toen werd het stil. Na 4 maanden heb ik enkele malen getracht contact te zoeken met mijn belangenbehartiger; zonder resultaat. Uiteindelijk Delta Lloyd gebeld met de vraag of zij nog iets vernomen hadden; een negatief antwoord. Sterker nog, zij hadden wel al enkele malen contact gezocht met SRK om na te gaan hoe het met mij gesteld was. Na enig aandringen kreeg ik dan toch de juiste persoon te spreken; het was al januari. Tot mijn verbazing kon ik vrijwel alle informatie die ik al verstrekt had, wederom verstrekken. En toen werd het weer stil. Enkele maanden later wederom zelf contact gezocht. Er werd mij beloofd zo snel mogelijk met een voorstel te komen. Wat schetst mijn verbazing, dit voorstel met daarin de overige schadeposten en het smartengeld was nog lager dan Delta Lloyd mij bood bij rechtstreekse afhandeling. Uiteindelijk op advies van vrienden op zoek gegaan naar een letselschadeadvocaat. Hierbij uitgekomen bij dhr. Reinaerts; ofwel gewoon Marcel. Na het eerste gesprek had ik ook nu weer het gevoel dat mijn zaak in goede handen had gelegd. maar ja… Echter was me na enkele weken al duidelijk dat ik mij geen zorgen meer hoefde te maken. Marcel hield mij van elke vorm van communicatie die hij had met SRK en later Delta Lloyd, op de hoogte. Na enkele maanden kreeg ik een eerste voorschot aangeboden. Uiteindelijk is in januari van dit jaar (2018) de zaak geschikt. In dat gehele traject wat ik met Marcel heb doorlopen heb ik mij daadwerkelijk cliënt gevoeld i.p.v. een nummer. Hij antwoord altijd binnen 1 dag op mijn vele vragen en ik heb echt het gevoel dat hij er alles aan heeft gedaan om te zorgen dat ik een vorm van genoegdoening kreeg. En om die genoegdoening in cijfers uit te drukken; de uiteindelijke schadevergoeding was zo’n 10 maal hoger dan het voorstel dat door SRK aan de tegenpartij overhandigd had geworden. Met andere woorden: overkomt je iets waarbij je buiten je schuld om letsel hebt opgelopen en heb je dit zwart op wit; twijfel niet om de rechtsbijstand links te laten liggen en op zoek te gaan naar een échte letselschadeadvocaat. En daarbij kan ik dhr. Reinaerts met klem aanbevelen.

P.s.: ik heb een 10 als cijfer gegeven bij de prijs, maar eerlijk gezegd: ik heb geen idee; het koste mij niets….

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
1 van de 1 mensen vonden de volgende review nuttig
 • Je moet om een reactie te plaatsen

ik hoorde veel positieve reacties over Reinearts. Ik heb ook een paar keer met hem gebeld over mijn situatie en of hij daar wat mee kon. Het kwam erg oprecht over en klonk alsof er ook hard aan zou worden gewerkt. Mijn besluit stond vast, Ik koos voor Reinearts. Reinearts luisterde goed naar mijn verhaal, en wat hij beloofde kwam hij ook na. Ik werd overal bij betrokken. Ook als er wat moest gebeuren werd er verteld in welke stappen. Zelfs wanneer ik niets wist op te vragen of juist wel zorgde Marcel en zijn adviesspecialist ervoor dat het werd opgevraagd.Zijn reactiesnelheid was buitengewoon snel. Ik verstuurde een mail en vaak nog dezelfde dag werd er een terug verstuurd. Hoewel mijn zaak niet heel makkelijk was en er vele dingen mee speelde, wist Marcel er toch het beste weten uit te halen. Ik ben erg blij met het eindresultaat en met de keuze die ik anderhalf jaar geleden wist te maken. Marcel Reinearts Bedankt !!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Hierbij wil ik mijn uiterst positieve ervaring met jullie delen die ik met dhr Reinaerts heb ervaren.

17 januari jl heb ik een auto ongeval gehad waarbij mijn twee dochters ook in de auto zaten. Het dossier werd automatisch in behandeling genomen door een andere letselschade jurist.

Over de afhandeling waren wij zeer ontevreden en dhr Reinaerts heeft dit dossier recentelijk overgenomen en is gelijk overgegaan tot actie.

Deze actie heeft geleid tot een slotbetaling waarbij een mooi bedrag voor onze dochter ter beschikking werd gesteld.

Wij kunnen niets anders zeggen dan dat dhr. zeer deskundig, resultaatgericht en professioneel te werk gaat.

Dhr gaat letterlijk voor je door het vuur.

Wij willen dan ook onze tevredenheid uiten en dhr Reinaerts bij iedereen die hulp nodig heeft bij opgelopen letselschade aanbevelen.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Een 1 woord SUPERRR!!!

Dhr. Reinaerts is duidelijk, deskundig, resultaatgericht, zorgvuldig en heeft een goed inlevingsvermogen.

We hebben een goed contact gehad en we hebben een goed vertrouwen in hem.

Wij zijn heel tevreden klanten en kunnen  Dhr. Reinaerts Letselschade met een

zeer goed gevoel aanbevelen.

Marcel hartelijk bedankt!

 

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

in 1 woord, TOP! Ik heb dit totaal niet verwacht!

Meneer Reinaerts heeft op 14-09-2017 mijn dossier overgenomen omdat mijn vorige belangenbehartiger ”Flyct” er meer dan 6 maanden over deed.

Flyct heeft mij een minimale voorschot gegeven van 500 euro waar ik zeer ontevreden over was. Waarbij communicatie bijna onmogelijk was. .

Vandaag heb ik binnen 1 week door meneer Reinaerts een voorschot van 1.500 van de tegenpartij ontvangen. (Dit heeft Flyct niet kunnen doen)

Echt perfect en super snel! Ik raad echt iedereen hier aan om hun dossier aan meneer Reinaerts over te laten dragen want resultaat is direct zichtbaar!

 

 

 

 

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
—Professionaliteit, super Snelheid, zorgvuldigheid en inlevingsvermogen—
Zo, omschrijf ik de heer Reinaerts.
Ik wil hier mijn verhaal delen en probeer de mensen overtuigen dat, als ze een zaal over letselschade ooit zouden hebben, zonder twijfelen terecht naar de heer Reinaerts gaan.
Ik heb 8 maanden geleden een auto-ongeluk gehad, en een eerste instantie heb ik de behandeling van mijn letselschade aan Van der Toorn Personenschade te vertrouwen; maar na twee maanden heeft Marcel Reinaerts de behandeling van mijn letselschade overgenomen, omdat ik ontevreden was over de afhandeling van mijn dossier, zonder resultaten, een hogere voorschot honorarium voor hun zelf, terwijl voor mij als klant een schamele vergoeding aan de lage kant.
Ik heb via een kennis bij Marcel terecht gekomen en na een telefonisch gesprek, heeft hij met mijn dossier meteen begonnen, en gelijk ook me overtuigen dat hij deze zaak tot een goed einde zou kunnen brengen. Hij geeft snel antwoord bij mijn vragen, Mijn zaak ligt met alle mijn vertrouwd in zijn handen. Jammer, dat ik maanden verloren heb door het eerdere slechte werk.
De resultaten tot nu toe zijn uitstekend. Zijn professionaliteit, zorgvuldigheid, snelheid en Inlevingsvermogen, maken van de heer Reinaerts een van de beste advocaat in personenschade in Nederland.
Ik ben een zeer tevreden klant en wil nogmaals zeggen aan iedereen die met een zaak van letselschade ooit zouden hebben, terecht contact met de heer Reinaerts mogen/moeten nemen.
5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

In een woord: TOP! ..

Marcel werkt grondig en supersnel.

Ik kreeg altijd snel antwoord bij vragen en om ingelicht te worden over de voortgang in mijn zaak hoefde ik nooit te vragen want dan stond het al in de mail of kreeg ik een telefoontje.

Contact liep soepel en ik kon helemaal vertrouwen op zijn expertise.

Het enige waar ik spijt van heb..is dat ik niet eerder naar hem ben gegaan…was wat later in mijn traject. Ik kan iedereen aanraden om gelijk aan de bel te trekken want er zijn altijd wel wat zaken waar je zelf niet aan denkt.

Dankzij marcel iig een afwikkeling van mijn zaak waarbij ik vertrouwd alles uit handen kon geven.

Marcel..bedankt

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
2 van de 2 mensen vonden de volgende review nuttig
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Geen woorden maar daden!

Met deze 4 woorden kan ik dhr. Reinaerts het beste omschrijven. Deze man springt letterlijk en figuurlijk voor je op de barricade en haalt het onderste uit de kan, niet voor hemzelf maar voor JOU!  Dat wat een ander niet lukt krijgt hij voor elkaar.

Ik ben uiterst dankbaar voor alle hulp die ik van hem heb mogen ontvangen.

4.9Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 4.50
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Ruim 2 jaar geleden heb ik een kopstaartbotsing gehad met letsel als gevolg.

In eerste instantie heb ik een andere letselschade adviseur gehad. De communicatie liep slecht en daarbij was het een adviseur die boven in het land gevestigd was. Dan loop je niet zomaar even binnen.

Een kennis adviseerde mij om een afspraak te maken met Marcel Reinaerts letselschade. Het eerste contact was telefonisch, maar wat was het een gedreven man, to the point en geen poespas. Dat sprak mij enorm aan.

Het was geen makkelijke zaak, of eigenlijk wel, maar de tegenpartij deed moeilijk. Marcel Reinaerts werd hier niet koud of warm van. Hij blijft de rust zelve en weet precies hoe hij in welke situatie dan ook moet handelen. Met een zeer deskundige mailing waar hij de tegenpartij weet te raken en uiteindelijk geen kant meer op kan.

Ik heb al meerdere mensen geadviseerd om een afspraak te maken bij Reinaerts letselschade. Allen waren positief.

Kortom, zeer tevreden over het contact, de bereikbaarheid, deskundigheid,afhandeling en Marcel Reinaerts als persoon zelf.

 

4.8Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 4.00 Prijs 5.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Hierbij wil ik mijn uitermate positieve ervaring kenbaar maken voor de behandeling van de letselschade van mijn dochter welke door Marcel Reinaerts is overgenomen van ARAG omdat ik niet tevreden was over de afhandeling door de ARAG na vertrek van de behandelende advocaat en overdracht aan een collega bij hun. Ik ben via een goede kennis bij Marcel terecht gekomen en hij heeft het dossier gelijk helemaal doorgespit en hij heeft mij gelijk ervan kunnen overtuigen dat hij deze zaak tot een goed einde zou kunnen brengen. Het resultaat mag er zijn; er is een veel betere regeling getroffen als waarvoor de ARAG zou willen gaan, Marcel heeft ook gedurende de hele afhandeling “dicht op de bal” gezeten en consequent de vaart er in gehouden. Al met al ben ik een zeer tevreden klant, en kan Reinaerts Letselschade met een goed gevoel aanbevelen.

 

 

 

4.6Communicatie 4.50 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 5.00 Resultaat 4.50 Prijs 4.50
1 van de 1 mensen vonden de volgende review nuttig
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Goed inlevingsvermogen en gelegenheid voor persoonlijk contact. Bij blijvend letsel speelt emotie na een ongeluk een belangrijke rol, deze worden snel en deskundig omgezet naar resultaat gerichte afhandeling tussen veroorzaker en slachtoffer. Bij prijs heb ik een hoge beoordeling gedaan omdat in mijn geval het grootste gedeelte verhaald wordt op de veroorzaker.

4.5Communicatie 4.50 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 4.50 Resultaat 4.50 Prijs 4.50
 • Je moet om een reactie te plaatsen

Kort en bondig zonder nodeloos gedraal.

Uiterst deskundig en resultaatgericht.

4.4Communicatie 4.00 Reactietermijn 4.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 4.00
 • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 21 resultaten
Reinaerts-Letselschade.png 2 jaar geleden
Toon 1 resultaat