Schermafbeelding 2023-06-01 om 11.51.43.png
Schermafbeelding 2023-06-01 om 11.51.43.png
Schermafbeelding 2023-06-01 om 11.44.15.png
Tarasconweg 2, 5627 GB Eindhoven, Nederland
2 Tarasconweg Eindhoven Noord-Brabant 5627 GB NL

Voor de ondernemer die zelf geen jurist is

Heeft u als ondernemer juridisch advies nodig op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht of het privacyrecht?

Mijn naam is Mike Krak. In 2016 ben ik gestart met Recht-oprecht. Het doel: dé sparringpartner voor MKB-ondernemers zijn. Met mijn typisch Brabantse no-nonsense mentaliteit sta ik u terzijde en zorg ik voor een snel en efficiënt advieswerk. Ook buiten kantoortijden. Immers, iedere situatie kan direct om actie vragen. Recht-oprecht richt zich op de zakelijke dienstverlening en staat hierbij verschillende middelgrote tot grote ondernemingen bij. Recht-oprecht geeft advies op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en het privacyrecht. Kortom, de rechtsgebieden waarmee een ondernemer dagelijks te maken heeft.

Wat doen we?
Recht-oprecht pakt graag haar adviserende rol in de voorfase van een sluimerend juridisch probleem en kent ook haar weg bij de kantonrechter. Samen met haar klanten wordt steeds een reële inschatting gemaakt van de kans van slagen, waarbij niet enkel de juridische aspecten worden meegenomen maar ook naar het financiële plaatje wordt gekeken. Op deze manier kan een ondernemer steeds een weloverwogen beslissing maken om een zaak al dan niet voort te zetten.

Wat zeggen klanten over ons?
De klanten omschrijven Recht-oprecht als:

Een professionele sparringpartner
Heldere communicatie
Korte lijntjes

Wij vinden het belangrijk dat we altijd voor klanten te bereiken zijn. Indien er zich in de avonduren een noodsituatie voordoet, dan zou het toch vreemd zijn dat u tot de volgende ochtend moet wachten? Een dergelijke situatie vraagt namelijk direct om actie!

Een oplossing in plaats van een probleem
Recht-oprecht denkt in oplossingen in plaats van problemen. U wilt toch namelijk ook zo snel mogelijk, onder de best mogelijke voorwaarden, van het probleem af? Of het nu gaat om een geschil met uw personeel of uw klanten. Recht-oprecht zoekt naar oplossingen in wederzijds belang. Vaak blijkt in de praktijk een praktische oplossing voor beide partijen het meest geschikt. Op deze manier kan een handelsrelatie vaak behouden blijven, in plaats van dat er in de rechtszaal wordt gestreden om een principe. Wij zoeken naar een oplossing zonder een eindeloze en vaak kostbare procedure.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak bij ons op kantoor in Eindhoven. Aangezien wij snappen dat uw onderneming moet blijven draaien, komen wij natuurlijk ook graag bij u langs.

{"categories":["Advocaat"],"city":"Eindhoven"}
Schermafbeelding 2023-06-01 om 11.51.43.png 1 jaar geleden
Schermafbeelding 2023-06-01 om 11.44.15.png 1 jaar geleden
Toon 2 resultaten