onna-letselchade-zoetermeer-denhaag-alphen7.jpg
onna-letselchade-zoetermeer-denhaag-alphen7.jpg
onna-letselchade-zoetermeer-denhaag.jpg
onna-letselchade-zoetermeer-denhaag-alphen2.jpg
onna-letselchade-zoetermeer-denhaag4.jpg
2404 NE Alphen aan den Rijn, Nederland
248 Prins Bernhardlaan Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2405 VT NL

Letselschade kan ontstaan op verschillende manieren. Van verkeersongeval tot een ongeluk op werk maar ook struikelen over een stoeptegel van de gemeente op straat tot het oplopen van een hondenbeet!

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, kunt u ter compensatie van die geleden schade een letselschadevergoeding eisen. Voor het claimen van een letselschadevergoeding dient u de partij die verantwoordelijk is voor het veroorzaken van uw schade aansprakelijk te stellen. Dit kan een verzekeraar, maar ook een particulier zijn.

Onna letselschade Alphen aan den Rijn helpt u verder!
Bij Onna Letselschade geef je je letselschadezaak uit handen aan ervaren juristen die jaren lange ervaring hebben. Zij zorgen ervoor dat je letselschade op correcte efficiënte wijze wordt behandeld. Onna streeft daarbij naar een optimaal resultaat. Dit betekent dat wij tot het uiterste gaan om tot een akkoord te komen met de aansprakelijke partij en daarmee een maximale schadevergoeding voor je letselschade kunnen realiseren.

Wij begrijpen dat u bezig wilt zijn met uw herstel en zich ook zorgen maakt over de toekomst. Onna ontzorgt u door de afhandeling van de letselschade uit uw handen te nemen.

Naast de essentiële juridische kennis en ervaring zijn wij eenvoudig benaderbaar en ook ‘s-avonds en in het weekend bereikbaar. U kunt ons altijd bellen, mailen of appen voor advies.

De behandeling van uw zaak is vrijwel altijd gratis voor u. Onze kosten worden rechtstreeks betaald door de aansprakelijke partij. Dit is zo in de wet geregeld.

Neem daarom altijd vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden die Onna u kan bieden bij het verhalen van uw schade!

geverifieerd
[]
onna-letselchade-zoetermeer-denhaag4.jpg 3 jaar geleden
onna-letselchade-zoetermeer-denhaag-alphen2.jpg 3 jaar geleden
onna-letselchade-zoetermeer-denhaag.jpg 3 jaar geleden
onna-letselchade-zoetermeer-denhaag-alphen7.jpg 3 jaar geleden
Toon 4 resultaten