tandem mediation.jpg
Klein Heiligland 84, 2011 EJ Haarlem

Heeft u een problemen op het werk, een dreigend arbeidsconflict of verstoorde communicatie met uw leidinggevende? Of misschien zit u ziek thuis en adviseert de arbo-arts mediation? Of misschien loopt het niet lekker met een collega? Dan bent u misschien op zoek naar een arbeidsmediator. Misschien wilt u een mediator voorstellen aan uw werkgever of leidinggevende. Misschien ook stelt de werkgever of leidinggevende een mediator aan u voor en wilt u meer over ons weten.

Wij zijn beiden registermediator en geïnspireerd geraakt door de kracht van samenwerking. Daarom bieden wij ‘tandem mediation’ aan. Twee mediators voor de prijs van een. Wij werken samen vanuit de filosofie dat twee meer kunnen bieden dan een. Meer verschillende invalshoeken, meer aandacht voor beiden, meer zicht op alle kanten van een zaak. Wij helpen u om van beide kanten weer met elkaar in gesprek te komen en naar oplossingen te kunnen zoeken voor de onstane situatie.

Wie zijn wij? Way Ying Lee is van huis uit jurist en werkzaam geweest op onder meer het gebied van erfrecht, verkeersrecht, bouwrecht, arbeidsrecht en contractenrecht. Meer informatie over haar vindt u op MediationWerkt.nl. Anne Marie Baud is ook van huis uit jurist en voordat zij mediator werd werkzaam geweest in de sectoren semi-overheid, bedrijfsleven en detailhandel. Meer is te vinden informatie op Tussenbeide.com. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een gesprek? Belt u gerust, of stuur een mail.

Way Ying Lee, Mediation Werkt, 06 1812 7742, info@mediationwerkt.nl

Anne Marie Baud, Tussenbeide, 06 1999 0898, annemarie@tussenbeide.com

geverifieerd
{"categories":["Mediator"],"city":""}
tandem mediation.jpg 8 maanden geleden
Toon 1 resultaat