mediator-nootdorp-pijnacker.jpg
mediator-nootdorp-pijnacker.jpg
mediator-pijnacker.png
mediator-nootdorp-pijnacker.jpg

5.00 (1 waardering)

Mediation Praktijk De Uitkomst: een hands-on mediation praktijk in de omgeving van Pijnacker en Nootdorp. De praktijk van register mediator Marion Neeleman is er voor conflicten binnen relaties en spanningen van een gezin, familie, in de werkomgeving, tussen buren en op school. Voor mediation en wandelcoach in ’s Gravenhage, Rijswijk, Delft en Zoetermeer.

Bent u in conflict met een ander, een onderneming of instantie en komen lijkt het geschil niet oplosbaar? Mediation is een veel van dit soort gevallen een duurzame oplossing en maakt een -te dure-advocaat niet nodig. Mediation is toepasbaar in de meest voorkomende conflicten. Voorwaarde is dat beide partijen vrijwillig er aan deelnemen en zich inzetten om het geschil in overleg op te lossen. Een aantal gesprekken zijn vaak afdoende. De afspraken welke met elkaar worden gemaakt worden in een vaststellingsovereenkomst netjes vastgelegd.

Als register mediator ben ik niet afhankelijk, neutraal en specifiek opgeleid om u ervaren te brengen tot een oplossing. Vanzelfsprekend ben ik niet partijdig en oordeel ik niet. Voor meer specifieke informatie over het toepassen van mediation of  het maken van een vrijblijvende kennismaking of kosteloze wandelcoach intake belt of mailt u mij.

Heeft u een vraag voor mij? Stel dan nu geheel vrijblijvend uw vraag hier!

 

 

{"categories":["Mediator"],"city":""}

Geweldig goed geholpen

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
1 van de 1 mensen vonden de volgende review nuttig
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 1 resultaat
mediator-nootdorp-pijnacker.jpg 3 jaar geleden
mediator-pijnacker.png 3 jaar geleden
mediator-nootdorp-pijnacker.jpg 3 jaar geleden
Toon 3 resultaten