marion-wandelcoach-nootdorp.jpg
marion-wandelcoach-nootdorp.jpg
mediator-nootdorp-pijnacker.jpg
mediator-nootdorp-pijnacker.jpg

4.70 (2 reviews)

Mediation Praktijk De Uitkomst: een hands-on mediation praktijk in de omgeving van Pijnacker en Nootdorp. De praktijk van register mediator Marion Neeleman is er voor conflicten binnen relaties en spanningen van een gezin, familie, in de werkomgeving, tussen buren en op school. Voor mediation en wandelcoach in Den Haag, Rijswijk, Delft en Zoetermeer.

Bent u in conflict met een ander, een onderneming of instantie en komen lijkt het geschil niet oplosbaar? Mediation is een veel van dit soort gevallen een duurzame oplossing en maakt een -te dure-advocaat niet nodig. Mediation is toepasbaar in de meest voorkomende conflicten. Voorwaarde is dat beide partijen vrijwillig er aan deelnemen en zich inzetten om het geschil in overleg op te lossen. Een aantal gesprekken zijn vaak afdoende. De afspraken welke met elkaar worden gemaakt worden in een vaststellingsovereenkomst netjes vastgelegd.

Als register mediator ben ik niet afhankelijk, neutraal en specifiek opgeleid om u ervaren te brengen tot een oplossing. Vanzelfsprekend ben ik niet partijdig en oordeel ik niet. Voor meer specifieke informatie over het toepassen van mediation of  het maken van een vrijblijvende kennismaking of kosteloze wandelcoach intake belt of mailt u mij.

Mediation Nootdorp en Pijnacker Contact Informatie

Heeft u een vraag voor mij? Stel dan nu geheel vrijblijvend uw vraag hier!

Bijpassende informatie

 

{"categories":["Mediator"],"city":""}

Lieve Marion,

Jij helpt mensen die door scheidingen hun kinderen niet meer zien. Dit doe je door met ze te wandelen, heerlijk op een fijn tempo. Het gevoel en logische denken komt sneller op in actie als je lichaam al bezig is met iets anders, zoals wandelen. Scheidingen zijn nooit leuk, maar gelukkig ben jij er!

Scheidingen zijn niet alleen tussen stellen, Papa’s en Mama’s, maar ook tussen ouders en kinderen, tussen broers of zussen, tussen vrienden of bijvoorbeeld tussen neven en nichten. En stiekem was er een – mooie, waardevolle, ik zie en ken jou – band tussen een volwassene en een kind. Niet alleen de volwassene verliest dan iemand, maar erger nog….het kind verliest ook iemand. Jij hebt mij meegenomen op reis en ik nam jou mee in een stukje van mijn leven. Ik ben nu even gescheiden van mijn broer en zussen en daardoor ook gescheiden van al mijn neefjes en nichtjes.

Mijn hoop is het waardevolle contact met mijn oudste nichtje voort te zetten, zonder mijn zus te passeren en tevens zonder mijn nichtje in een lastige situatie te brengen, zij heeft al zoveel verlies moeten verwerken, ik wil haar ook niet in de steek laten.

Je luisterde naar mij en gaf mij inzicht – échte eyeopeners!!! Voorzichtige stappen ging ik zetten en het contact is weer een beetje hersteld. Dank je wel dat je mij de ruimte geeft zelf na te denken en zelf te voelen. Ik ben je zo dankbaar en tof om te zien hoeveel wijsheid jij hierover hebt. Bij scheidingen is er een uitkomst – ooit of iets eerder door het wandelen met jou.

Jij bent een UITKOMST Marion!

Dank je wel! Liefs

4.4Communicatie 5.00 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 4.00 Resultaat 4.50 Prijs 4.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Geweldig goed geholpen

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
1 van de 1 mensen vonden de volgende review nuttig
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 2 resultaten
marion-wandelcoach-nootdorp.jpg 3 jaar geleden
mediator-nootdorp-pijnacker.jpg 7 jaar geleden
mediator-nootdorp-pijnacker.jpg 7 jaar geleden
Toon 3 resultaten