Kraanspoor 50 (1033 SE) Amsterdam

Lima Advocatuur is een Amsterdamse advocatenkantoor dat laagdrempelig is, korte lijnen hanteert en resultaatgericht werkt. Lima Advocatuur is sinds mei 2017 gevestigd in Amsterdam (Noord) en bedient zowel de MKB-ondernemer als particulieren. Het advocatenkantoor biedt rechtzoekenden in een moeilijke periode van hun leven een juridische helpende hand.

Waarom zou u voor LIMA kiezen?
– Laagdrempelig
– Integer
– Maatwerk
– Analytisch

 

Het Amsterdamse advocatenkantoor is een jong, fris, scherp en gedreven kantoor, dat praktijk houdt in Amsterdam (Noord-Holland). Voor een persoonlijke gerichte op de rechtzoekende afgestemde aanpak bent u bij dit Lima Advocatuur aan het juiste adres. Lima advocatuur behandelt juridische geschillen aangaande het: bestuursrechtconsumentenrechthuurrecht  (woon- en bedrijfsruimte) en het omgevingsrecht. De lijnen zijn kort en het kantoor werkt zo efficiënt mogelijk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Lima Advocatuur is een bestuurs- en civielrechtelijk kantoor en staat  zowel MKB ondernemers als particulieren bij.

Ook houden wij maandelijks juridische spreekuren en kunt u op de site de werkwijze van het advocatenkantoor lezen. Onder het kopje blogs (onderaan aan de pagina staan de meest recentste blogs) plaatst de advocaat Amsterdam regelmatig updates, handvaten en nieuws uit de eigen praktijk.

Zie verder klantbeoordelingen over ervaringen van rechtzoekenden met het advocatenkantoor.

geverifieerd
{"categories":["Advocaat"],"city":""}