[]
  • Ingrid Fernandes gewaardeerd 2 jaar geleden
  • laatst bewerkt 1 jaar geleden

Na een aanrijding waarbij ik in het begin angstig was en rug en nekklachten heeft Rik ons allen extreem goed opgevangen. Niet alleen het financiële plaatje,maar juist zijn betrokkenheid in onze gezondheid en sociaal emotionele toestand. Het contact verliep soepel, snel en duidelijk. Bij Rik voel je je gauw op je gemak, je voelt je gezien en gehoord. Enorm bedankt voor alles. Rik, je bent een topper!

4.9Communicatie 5.00 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

Zeer fijne ervaring. Prettig contact. Zeer vakkundig, goede en diepe dossier kennis. Erg tevreden hoe hij de letselschade afgehandeld heeft.

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen
  • Simon van der Horst gewaardeerd 3 jaar geleden
  • laatst bewerkt 3 jaar geleden

Ik ben met Rik van der Pols in contact gekomen na een motor ongeluk, waarbij de tegenpartij schuldig was. Tijdens het gehele traject was er prettig en laagdrempelig contact, er werd snel gereageerd en er waren korte lijntjes. Verder was het erg fijn dat Rik afspraken na kwam en pro actief was richting mij en de tegenpartij. Ook de wijze waarop de zaak is afgehandeld, ben ik erg tevreden over. Ik heb het als erg prettig ervaren dat ik mij tijdens mijn herstel heb kunnen focussen op mijn herstel en me geen zorgen heb moeten maken om de juridische afhandeling, dit is zeker te danken aan Rik. Ik zou hierbij van der Pols letsel schade dus voor een ieder aanraden!

5.0Communicatie 5.00 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 3 resultaten
letselschade-advocaat-rotterdam2.jpg 3 jaar geleden
letselschade-advocaat-rotterdam1.jpg 3 jaar geleden
letselschade-advocaat-rotterdam4.jpg 3 jaar geleden
letselschade-advocaat-rotterdam3.jpg 3 jaar geleden
Toon 4 resultaten