Plaatje Letselteam 2.png
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Maastricht

“Als u letselschade heeft opgelopen, dan wilt u het liefste maar één ding:

De draad in uw leven weer oppakken waar u die bent kwijtgeraakt.

Justiz Letselschade helpt u om de touwtjes weer zo snel mogelijk in handen te krijgen.”

 

Wie zijn wij?

Justiz Letselschade is een bedrijf dat is gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Breda en Maastricht. Wij zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Uw recht en uw herstel zijn onze missie.

Waar staan wij voor?

Bij Justiz staan de volgende kernwaarden hoog in het vaandel:

  • Rechtvaardigheid (vandaar de naam Justiz);
  • Integriteit (eerlijkheid en oprechtheid);
  • Betrokkenheid (inlevingsvermogen, begrip, empathie en medemenselijkheid);
  • Vriendelijkheid; en
  • Behulpzaamheid.

Wat kunt u van ons verwachten?

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, gaan wij direct met uw zaak aan de slag. Wanneer u dat wenst, komen wij bij u langs voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Daarin leggen we u uit wat uw rechten zijn en hoe wij uw zaak zullen behandelen.

Onze dienstverlening is voor u gratis

Omdat de hoogste rechter in Nederland heeft bepaald dat de aansprakelijke partij ook de kosten van rechtsbijstand moet vergoeden, kunnen wij u garanderen dat onze dienstverlening u niets zal kosten. Wij zullen onze kosten rechtstreeks bij de aansprakelijke partij indienen.

Onafhankelijkheid

Natuurlijk is het belangrijk dat u kiest voor een letselschadeadvocaat of letselschadespecialist die onafhankelijk is. Hij of zij moet immers uw belangen zo goed mogelijk kunnen verdedigen!

Justiz Letselschade is een onafhankelijk werkend letselschadebureau. Wij zijn niet verbonden aan verzekeraars of andere partijen. Wij treden alleen op voor particuliere letselschadeslachtoffers.

Bij Justiz werken letselschadespecialisten met een jarenlange ervaring en die voldoende juridische kennis en expertise hebben opgebouwd in het letselschaderecht. Al onze experts zijn lid van het NIVRE en / of hebben een gespecialiseerde opleiding op het gebied van letselschade gevolgd.

Welkom bij Justiz Letselschade

Uw zaak is bij ons in vertrouwde en deskundige handen handen. Wij helpen u graag om de draad in uw leven weer op te pakken na een letselschade!

Contact

Neem voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek contact met ons op via de voor u dichtstbijzijnde vestiging.

{"categories":["Letselschade specialist"],"city":""}
Plaatje Letselteam 2.png 6 jaar geleden
Toon 1 resultaat