Flyct Letselschade Rotterdam is gespecialiseerd in alle rechtsgebieden en zaken op het gebied van letselschade, aansprakelijkheid, bedrijfsongevallen en smartengeld. Ook voor letselschade die is ontstaan in het buitenland kunt u bij Flyct Letselschade terecht. Bovendien zijn de juristen van het kantoor gespecialiseerd in advies en begeleiding van zaken op het gebied van loonschade. Het kantoor is op werkdagen open en bereikbaar via telefoonnummer 088-1004357, email info@flyct.nl of de website Flyctletselschade.nl.

Flyct Letselschade Capelle aan den IJssel Contact

  • Bedrijfsnaam: Flyct Letselschade B.V.
  • Adres: Stationsplein 14
  • Postcode: 2907 MJ
  • Plaats: Capelle aan den IJssel
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Telefoon: 088-1004357
  • Email: info@flyct.nl
  • KvK-nummer: 27152241
  • Openingstijden kantoor: werkdagen

Als u door een ongeval slachtoffer bent geworden en u heeft schade door toedoen van een ander dan heeft u recht op een schadevergoeding. Flyct zorgt voor een eerlijke schadevergoeding. Onze dienstverlening is kosteloos voor u. Onze kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij en is deel van uw letselschadeclaim. En uiteraard kunt bij Flyct een advocaat inhuren die in letselschade gespecialiseerd is. letselschade is gesp

Heeft u vragen over uw claim?

Onze letselschade specialisten staan voor u klaar om uw vragen over uw letsel en de bijhorende schade te beantwoorden. Vertel uw verhaal en wij gaan voor een rechtvaardige schadevergoeding.

Wanneer kan ik letselschade verhalen?

Letselschade is verhaalbaar in het geval u door de fout of toedoen van een ander schade krijgt. Als voorbeeld: u raakt door een ongeluk geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt. Uw inkomsten uit arbeid raakt u kwijt. Dit inkomstenverlies is een gevolg van uw ongeluk. De veroorzaker van het ongeval is aansprakelijk voor uw inkomstenschade. Dit noemen wij een letselschadeclaim.

Op het moment dat u slachtoffer bent van een ongeluk en hier schade door oploopt, dan heeft u waarschijnlijk recht op een vergoeding van uw schade. Flyct zorgt voor een eerlijke schadevergoeding waar u recht op heeft. Onze dienstverlening is voor u kosteloos, alle onze kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij als deel van uw letselschade claim. De letselschade juristen van Flyct horen graag van u en willen graag al uw vragen over uw ongeval en schade beantwoorden. Vertel ons uw eigen verhaal en wij gaan aan de slag om te vechten voor een eerlijke schadevergoeding.

Bijpassende informatie en advies

{"categories":["Letselschade"],"city":""}