advocaat vinden
Als jurist goed vindbaar worden? 071-3020003
ina van lingen.png
Kennemerstraatweg 17, Heiloo, Nederland
247 Kennemerstraatweg Heiloo Noord-Holland 1851 NA NL

Mr. Ina van Lingen-Schuur

Mr. Ina van Lingen is een betrokken en deskundig advocaat, volledig gespecialiseerd in het personen, familie- en jeugdrecht.

Met tientallen jaren ervaring als mediator en advocaat in familiezaken is zij de aangewezen persoon om u te begeleiden gedurende een moeilijke en vaak emotionele tijd.

Ze heeft een persoonlijke en informele manier van werken. Deskundigheid en betrokkenheid staan bij haar hoog in het vaandel. Korte lijnen kenmerken haar praktijk.  Zelf zegt ze: ’Ik kijk altijd: kunnen we met elkaar om tafel?’

Mr. Ina van Lingen spreekt goed Engels en Duits. Ook mediations kunnen in deze taal worden gevoerd.

 

{"categories":["Advocaat","Mediator"],"city":"Heiloo"}

‘In de afgelopen vier jaar heeft mevrouw Van Lingen mij bijgestaan in een lastige en emotionele zaak betreffende gezag, omgang en (kinder)alimentatie. Hoewel zo’n proces uiteraard nooit fijn is, kijk ik met tevredenheid terug op de prettige samenwerking met mevrouw Van Lingen.

Zij heeft oog voor de menselijke kant en biedt ruimte aan de emoties die zo’n zaak voor alle partijen met zich meebrengen en durft deze ook mee te nemen in haar verweer/verzoek. Zij houdt bovendien rekening met de grote impact die een zaak kan hebben op de verstandhouding tussen partijen en op de kinderen, durft de cliënt een spiegel voor te houden indien nodig en zal niet als een olifant door een porseleinkast gaan om koste wat kost haar gram te halen.

Na een proces van bijna vier jaar durf ik te stellen dat al de doelen behaald zijn, mede dankzij mevrouw Van Lingen.’

Ralph Boots

4.0Deskundigheid 4.00
1 van de 1 mensen vonden de volgende review nuttig
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 1 resultaat
ina van lingen.png 7 jaar geleden
Toon 1 resultaat