website.JPG
4.60 (1 waardering)

Advocatenkantoor RechtVaardig is een betrouwbaar, deskundig, persoonlijk en gespecialiseerd advocatenkantoor. Het kantoor wordt bemand door Chantal Teerenstra. Recht hebben en recht krijgen, is helaas niet altijd vanzelfsprekend. Door het recht vaardig te zijn, begeleidt Chantal u naar een zo rechtvaardig mogelijke uitkomst.

Chantal gelooft dat u als cliënt centraal moet staan. Zij vindt het belangrijk dat u zich welkom en begrepen voelt. Een directe en goede service met een persoonlijke benadering is daarom één van de kenmerken van het kantoor, net als het leveren van deskundig advies. Dit betekent dat Chantal op een open, eerlijke en deskundige manier zal antwoorden op uw juridische vragen. Daarnaast denkt Chantal ook met u mee over de (on)mogelijkheden.

{"categories":["Advocaat","Mediator"],"city":""}

Vriendelijke, menselijke contact,deskundig, er werd goed geluisterd. Zeer tevreden over Mevr.Chantal Teerenstra(zij maakt wat mij betreft het verschil) haar manier van benadering en inzicht. En wens Advocatenkantoor RechtVaardig positieve succes toe.

Vriendelijke groet , G.Bol

 

4.6Communicatie 4.00 Reactietermijn 4.00 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 1 resultaat
website.JPG 3 jaar geleden
Toon 1 resultaat