de-zaak-in-recht1.jpg
4.60 (1 review)
Middenburcht 136, 3452 MT Utrecht, Nederland

De Zaak in Recht is een eigentijds en gedreven advocatenkantoor gespecialiseerd in echtscheidingen, erfrecht, mediation, strafrecht en jeugdrecht. Zodra wij je bijstaan, mag je van ons verwachten dat wij ons  meer dan 100% inzetten. Wij leveren kwaliteit en onderscheiden ons door onze betrokkenheid en onze persoonlijke aanpak. Bij ons krijg je duidelijkheid over het verloop van de zaak, inzicht in de kosten en een gestructureerde manier van werken. Zo weet je waar je aan toe bent en houden wij de advocatuur transparant en betaalbaar. Wel zo eerlijk. 

Advocaat Ingrid van de Heuvel-Beerens is naast advocaat ook gespecialiseerd mediator bij echtscheidingen en is als advocaat en mediator aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators. vFAS. Als erkend mediator begeleid Ingrid beide echtgenoten tijdens de echtscheidingsprocedure samen naar een uitkomst waar jullie allebei tevreden mee zijn. Zeker als er kinderen zijn is dat van grote waarde en leidt dit tot een succesvol mediation traject.

Advocaat Ingeborg Redert is gespecialiseerd in het erfrecht en adviseert en begeleid nabestaanden bij conflicten rondom de erfenis. Haar ervaring is dat het bij een geschil tussen de nabestaanden niet gaat om het geld of spullen dat verdeeld moet worden, maar om eerlijkheid en rechtvaardigheid.

{"categories":["Advocaat","Mediator"],"city":""}

Advocatenkantoor De Zaak in Recht en in het bijzonder Ingrid leren kennen als een professionele advocaat met een persoonlijke benadering. Haar geduld, aanpak en doorzettingsvermogen tijdens de behandeling van mijn echtscheiding, heb ik als zeer prettig ervaren. Ondanks voor mij zeer emotionele periode, wist zij mij toch rationeel te laten denken. Ze stelt geen onhaalbare doelen en is heel duidelijk over het te behalen resultaat.

 

4.6Communicatie 4.50 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 5.00 Resultaat 4.50 Prijs 4.50
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 1 resultaat
de-zaak-in-recht1.jpg 7 jaar geleden
Toon 1 resultaat