alam_khan-advocatenkantoor.jpg
4.70 (3 reviews)
Papsouwselaan 119, Delft, Nederland
119J Papsouwselaan Delft Zuid-Holland 2624 AK NL

Voor ieder probleem bestaat een oplossing!

Advocaat Alam-Khan vertaalt en vertelt u waar u staat en wat uw opties zijn.  Extra aandacht gaat naar de praktische kant van uw zaak.

Conflicten horen in haar zienswijze eerst in overleg en als het mogelijk is vreedzaam opgelost te worden. Lukt dit niet? Dan pas komt de gang naar de rechter in beeld!

In familiezaken bijvoorbeeld is er geen winnaar of een verliezer. Wat belangrijk is dat u uw normale leven, na een werkbare oplossing kunt vervolgen.

mr. Alam-Khan is gespecialiseerd in het :

Personen- en Familierecht (in breedste zin des woords)
Vreemdelingenrecht
Sociaal Zekerheidsrecht.

en alle juridische zaken voor advocaten in de omgeving van Delft!

geverifieerd
{"categories":["Advocaat"],"city":"Delft"}

Al drie jaar had ik problemen met de Belastingdienst. De belastingdienst accepteerde mijn aangiften 2011 tot met 2015 niet. Bezwaarschriften hielpen niet.Uiteindelijk wendde ik mij mevr. Alam-Khan. De hypotheek werd niet geaccepteerd en ook mijn doorlopende krediet die ik mijn huis had gebruikt. Daarnaast beoordeelde de Belastingdienst mij niet als ondernemer voor de IB. In beroep kwamen de belastingdienst en ik niet uit. Mevrouw Alam-Khan loste mijn probleem op door naar de Rechtbank te gaan. Driekwart van mijn problemen zijn nu opgelost. Ik stuur ook regelmatig klanten naar haar. en al mijn klanten zijn tevreden over haar. De meeste zaken gaan over Vreemdelingenrecht en familierecht.

4.5Communicatie 4.50 Reactietermijn 5.00 Deskundigheid 4.00 Resultaat 5.00 Prijs 4.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen

“Iedereen heeft wel zijn eigen nachtmerrie maar mijn nachtmerrie zal voor velen bekend voorkomen namelijk de BELASTINGDIENST. Ik heb al ruim 10 jaren problemen en moest in mijn ogen onterecht ruim 50.000 euro terug betalen. Ik heb meerdere advocaten gehad maar dan nog moest ik betalen. Sinds ik bij Mr. Alam-Khan ben is uiteindelijk (binnen 1 jaar) al mijn nachtmerrie voorbij. Wat heel prettig is bij Mr. Alam-Khan is dat zij niet alleen luistert naar je problemen maar ook ziet dat je ermee zit. Ze heeft altijd genoeg tijd hiervoor uitgetrokken en adviseert ook om aan mijn gezondheid te denken en niet druk te maken dat uiteindelijk alles goed zal komen. Wat uiteindelijk ook gebeurd is.

Als ik Mr. Alam-Khan enkele jaren eerder had  gekend om de zaken van belastingdienst voor mij aan te vechten had het mij veel stress en grijze haren bespaard.”

4.8Communicatie 4.50 Reactietermijn 4.50 Deskundigheid 5.00 Resultaat 5.00 Prijs 5.00
  • Je moet om een reactie te plaatsen
Toon 2 resultaten
alam_khan-advocatenkantoor.jpg 7 jaar geleden
Toon 1 resultaat