Consumenten geven op ons platform een waardering tussen 1 en 10 voor een vijftal ‘objectieve’, niet inhoudelijke categorieën:

  • communicatie
  • reactietermijn
  • deskundigheid
  • resultaat
  • prijs

Iedere beoordeling wordt eerst door Legalista bekeken, gecheckt en pas daarna gepubliceerd.

Wat betekent dat voor u als kantoor?

Relevant zichtbaar worden in de regio
Legalista biedt juridisch dienstverleners de mogelijkheid om online relevant zichtbaar te zijn binnen de regio waarin zij werkzaam zijn. Juristen moeten net als andere producten en diensten via internet vindbaar en vergelijkbaar zijn. Legalista is laagdrempelig, betaalbaar (tussen 100 en 500 euro per maand) en biedt gratis tools en tips die direct toepasbaar zijn. Juristen zetten zelf ook steeds meer in op (internet-)marketing. Dit vraagt echter specialistische kennis, kost veel tijd en geld en is bovendien niet social proof.

Onderscheidend vermogen: ‘schapdominantie’ op internet
Legalista is het enige online vergelijkingsplatform waarop juridisch dienstverleners vindbaar zijn op hun expertisegebied in hun regio en waar zij de mogelijkheid krijgen middels content (tekst, fotomateriaal, video, reviews) en daarnaast inkoop van Google Ads en eventueel Bing Ads voor zo’n scherpe prijs hun online, regionale schapdominantie te verzekeren.