letselschade-advocaat-heerlen0.png
letselschade-advocaat-heerlen0.png
letselschade-advocaat-heerlen10.png
letselschade-advocaat-heerlen6.jpg
letselschade-advocaat-heerlen-11.png
Heesbergstraat 41, 6417 AA Heerlen, Nederland

letselschade advocaat heerlenRuim 30 jaar schade regelaar!

Veritas letselschade juristen Nederland verhaalt al uw onkosten op de wederpartij. Lichamelijk letsel, psychische problemen, financiële malaise en maatschappelijke gevolgen door een verkeersongeval zijn al erg genoeg. Daarom vinden wij het verhalen van de juridische onkosten vanzelfsprekend. Veritas letselschade juristen Nederland staat u bij in deze moeilijke tijd.

Partijdig

Veritas letselschade juristen Nederland werkt alleen voor slachtoffers en niet voor verzekeraars. Hierdoor is er nooit sprake van belangenverstrengeling. Uw behoeften en belangen staan hierbij centraal! Wij bespreken samen met u een plan van aanpak die past bij uw situatie. Veritas letselschade juristen Nederland is er voor U!

Belangrijk

Als eerste meldt u uw letselschade bij Veritas letselschade Nederland. U kunt dit doen door langs te komen op ons kantoor in Heerlen, telefonisch, per mail of via deze website. Wij kunnen ook bij u langskomen, indien u bijvoorbeeld vanwege uw letsel uw woning moeilijk kunt verlaten. Wij raden u ook aan binnen een paar dagen een dokter te raadplegen. Ook bij meevallende verkeersongevallen: uw klachten kunnen langer aanhouden als u denkt. Uw klachten kunnen zelfs erger worden na verloop van tijd.  Als u op tijd naar een dokter gaat is het zogenaamde causaal verband tussen het ongeval en uw klachten makkelijker aan te tonen.

Oude zaak

Ook uw ‘oude’ letselschade zaak kunnen wij met een frisse blik misschien nieuw leven in blazen?! U hebt altijd recht op een second-opinion dus maak hier gebruik van en bel ons op 045-5421440.

Werkwijze

Nadat wij op de hoogte gesteld zijn van uw ongeval vragen wij in overleg alle relevante gegevens op. Bijvoorbeeld een proces verbaal bij de politie en de relevante medische gegevens. Op grond hiervan stellen wij de wederpartij aansprakelijk. Als de wederpartij de aansprakelijkheid erkent gaan we constructief verder. Wij brengen alle schade, die u lijdt als slachtoffer van een verkeersongeval, in kaart.  De tegenpartij schakelt doorgaans een schaderegelaar in. Deze schaderegelaar komt u meestal thuis bezoeken. Tijdens dit bezoek zal ook een jurist van Veritas letselschade Nederland aanwezig zijn. Wij staan u bij voor een goed verloop van dit gesprek. Wij schakelen ook een medisch adviseur in die het medische verhaal in kaart brengt. Uw letselschade moet namelijk het directe gevolg zijn van het verkeersongeval.

Waarom kiezen voor Veritas letselschade juristen?

Veritas letselschade juristen hanteren een lager uurloon dan een letselschade advocaat. Een letselschade advocaat rekent voor hetzelfde werk vaak meer dan twee keer zoveel als een letselschade jurist. Het komt dan ook regelmatig voor dat de aansprakelijk gestelde verzekeraar de ingediende rekeningen van een advocaat betwist en zelfs weigert te betalen. Dit werkt averechts voor uw zaak. Uw zaak heeft aandacht nodig en mag niet in een drijfzand geraken omdat de advocaat geen uren meer kan declareren. Er zijn nog meer redenen waarom het kiezen van een jurist de voorkeur geniet. Wij willen u de voordelen graag in een persoonlijk gesprek duidelijk maken.


Bijpassende informatie

{"categories":["Letselschade specialist"],"city":""}
letselschade-advocaat-heerlen0.png 3 jaar geleden
letselschade-advocaat-heerlen-11.png 3 jaar geleden
letselschade-advocaat-heerlen10.png 3 jaar geleden
letselschade-advocaat-heerlen6.jpg 3 jaar geleden
Toon 4 resultaten