ArkelStad.jpg
ArkelStad.jpg
Ruben-Tromp-400x499.jpg
Yvonne-Wansleeben-400x499.jpg
Nienke-van-Gelderen-400x499.jpg
Esther-Ostendorf-Dekker-400x499.jpg
Kleine Landtong 17, Gorinchem, Nederland

ArkelStad notarissen: een eigentijds kantoor met vertrouwde gezichten

Het is een nieuwe praktijk op zeer vertrouwde locaties. Het zijn de bekende professionals met een nieuwe invulling van hun serviceverlening. ArkelStad Notarissen is een in Arkel en Gorinchem gevestigd notariaat: van deze tijd, persoonlijk en vooral gericht op de eigen regio.

Yvonne Wansleeben (als notaris), Nienke van Gelderen en Esther Ostendorf-Dekker (als toegevoegd notarissen) en Ruben Tromp (als commercieel directeur) hebben als team tientallen jaren ervaring binnen het Gorinchemse notariaat, bij de notarissen Van Leussen, Snoek en Westbroek. Vanaf 1 juli 2020 zijn zij aan de Raadhuisstoep in Arkel en Kleine Landtong in Gorinchem de vertrouwde aanspreekpunten van ArkelStad notarissen. ‘Waar het vooral draait om de cliënten, niet alleen om het passeren van akten.’

Oprechte interesse, aandacht voor de client; dat staat centraal in het adviseren en communiceren van de ArkelStad notarissen. Dit komt op vele wijze tot uiting. De sterke band met de omgeving is er onderdeel van. Yvonne, Esther, Nienke en Ruben zijn allen geboren, opgegroeid, woonachtig of op diverse fronten actief in de regio.

Persoonlijk is vooral de manier van aanpak. De kantoor oogt vlot en fris, de notarissen en het ondersteunende team erachter zijn uitermate benaderbaar. Ook van groot belang: het van oudsher nogal officiele notariële woordgebruik wordt in helder en begrijpelijke taal uitgelegd. Ruben Tromp: ,,Pas als je begrijpt wat er is ondertekend hebben wij onze taak op juiste wijze uitgevoerd.’’

Deskundigheid

,,Wij hebben ons alle vier op een eigen manier in het vak ontwikkeld’’, vervolgt Ruben. ,,We hebben in de wijze van werken een lijn gevonden die wij van groot belang vinden. We zijn breed geschoold, we hebben op vele gebieden kennis op gedaan: van zakelijkrecht tot familierecht, nalatenschappen, estate planning en onroerend goed.’’

De cliënt wordt op vele manieren ontzorgd bij ArkelStad notarissen. De vestigingen beschikken over de modernste software, gaan werken met online gesprekken én afspraken in de avond. “Daarmee zijn we begonnen vanwege Corona, maar een adviesgesprek op afstand kan in meer gevallen uitkomst bieden. Dus daar wil ons kantoor mee verder gaan.”

In het algemeen willen de notarissen én ondersteuners van ArkelStad de cliënt proactief ondersteunen, mits de client daar zelf mee instemt uiteraard. “Ondernemers kunnen we een periodieke ‘controle’ verzorgen”, zegt Ruben. “Tussentijds voorzien wij ze van recente relevante wetgeving, van advies en oplossingen en we zorgen ervoor dat benodigde documenten direct worden opgesteld.”

ArkelStad wil samen aan de slag

“We willen een samenwerking vormen in plaats van enkel uitvoeren, ook met onze zakelijke partners. Des te eerder we worden betrokken in het proces, des te beter en sneller we kunnen bijsturen om eventuele hobbels in de uitvoering te ontwijken. Dat is ook van toepassing voor particuliere cliënten. Als je een schenking overweegt bijvoorbeeld, loop dan gewoon bij een vestiging binnen. Dan bestuderen we samen de mogelijkheden en punten van aandacht.”

De regionale band bekrachtigt ArkelStad haar notariele team met betrokkenheid bij de maatschappij. Ons kantoor stelt haar juridische kennis graag ter beschikking aan plaatselijke goede doelen en organisaties.

{"categories":["Notaris"],"city":""}
Esther-Ostendorf-Dekker-400x499.jpg 2 jaar geleden
Nienke-van-Gelderen-400x499.jpg 2 jaar geleden
Yvonne-Wansleeben-400x499.jpg 2 jaar geleden
Ruben-Tromp-400x499.jpg 2 jaar geleden
ArkelStad.jpg 2 jaar geleden
Toon 5 resultaten